Connect with us

O comună din Botoșani, investiții de 10 milioane de euro în asfaltarea drumurilor!

asfaltari drumuri - Moldova Invest

Botoșani

O comună din Botoșani, investiții de 10 milioane de euro în asfaltarea drumurilor!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primăria comunei Hlipiceni din județul Botoșani va investi peste zece milioane de lei pentru modernizarea a 5,48 kilometri de drumuri de interes local. Acest proiect va fi finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, iar lucrările de proiectare și execuție au fost scoase la licitație de către Primăria din Hlipiceni.

Contractul de lucrări va fi semnat numai după obținerea finanțării, iar durata contractului va fi de cel mult 24 de luni. Executarea lucrărilor va fi condiționată de fondurile alocate/obținute de către Autoritatea Contractantă pentru finanțarea investiției și se estimează că în primul an se vor executa 60% din valoarea lucrărilor, iar în al doilea an restul de 40%. Autoritatea Contractantă va încheia contractul cu ofertantul a cărui ofertă a fost stabilită ca fiind câștigătoare, iar durata estimată de suspendare până la semnarea contractului va fi de 12 luni.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiect eolian de peste 500 de milioane de euro în Botoșani

Contractul are ca obiect Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PT, DDE și asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului «Modernizare drumuri de interes local în comuna Hlipiceni”, susțin reprezentanții Primăriei.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top