Connect with us

Primăria Municipiului Botoșani anunță un nou proiect în valoare de 6.102.436 de lei pentro construirea unui Centru de Zi pentru persoanele vârstnice

cosmin andrei - Moldova Invest

Botoșani

Primăria Municipiului Botoșani anunță un nou proiect în valoare de 6.102.436 de lei pentro construirea unui Centru de Zi pentru persoanele vârstnice

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primăria Municipiului Botoșani inițiază un nou proiect în cadrul PNRR, cu o valoare de 6.102.436 de lei, pentru Componenta 13 – “Crearea și echiparea unui Centru de Zi pentru persoane vârstnice”

„Încă un pas important către îngrijirea și sprijinirea persoanelor vârstnice! Primăria Municipiului Botoșani a ocupat primele locuri în clasamentul național și a atras 6.102.436 de lei fără TVA, pentru construirea unei unități de tip Centru de Zi pentru persoanele vârstnice din municipiul Botoșani!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 75 de milioane de euro în modernizarea Vămii Racovăț–Diakivți

În plus, față de acest centru, vom asigura servicii de îngrijire la domiciliu prin echipe mobile dedicate sau prin unități mobile specializate, totul în conformitate cu standardele de calitate stabilite în Ordinul Ministrului Muncii și Justiției sociale nr. 29/2019, cu toate modificările și completările aferente.

Această realizare nu înseamnă doar construcția sau modernizarea unui centru, ci și crearea unor medii sigure și calde în care persoanele vârstnice se pot simți cu adevărat acasă, fiind dedicate în special cetățenilor vulnerabili de pe raza municipiului Botoșani!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cosmin Andrei, primarul Botoșaniului: „Modernizarea orașului continuă nu doar cu construcții, ci și cu demolări!”

Împreună, ne-am propus să realizăm aceste obiective și să îmbunătățim calitatea vieții pentru toate categoriile sociale din comunitatea noastră!”, a transmis Cosmin Andrei, primarul orașului Botoșani.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top