Connect with us

Trei obiective de investiții noi pentru municipiul Dorohoi. Valoarea cumulată a acestora se ridică la 7.780.931,07 lei

dorohoi contracte - Moldova Invest

Botoșani

Trei obiective de investiții noi pentru municipiul Dorohoi. Valoarea cumulată a acestora se ridică la 7.780.931,07 lei

Primăria Municipiului Dorohoi a semnat trei contracte de proiectare și execuție lucrări de creștere a eficienței energetice pentru sălile de sport din Municipiul Dorohoi

Sălile de sport menționate sunt amplasate pe Str. George Enescu nr. 53, Aleea Dumbrava nr. 2 şi Bulevardul Victoriei nr. 120 B cu ASOCIEREA S.C. GAFCO CONSTRUCT S.R.L. (lider de asociere) – S.C. GT ARHITECT S.R.L. (asociat).

Valoarea cumulată a celor trei contracte este de 7.780.931,07 lei, fără TVA.

Moldova Invest îți recomandă și ...   4 spații de joacă finalizate în Botoșani. Valoarea proiectului se ridică la 548.324 lei

Ordinul de începere pentru serviciile de proiectare se va da în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data constiturii garanției de bună execuție a contractelor.

Aceste investiții vizează realizarea de lucrări de izolaţie termică, modernizarea instalaţiilor de distribuţie a căldurii, utilizarea surselor regenerabile de energie, iluminat cu tehnologie LED, ventilare mecanică a aerului pentru asigurarea necesarului de aer proaspăt şi a nivelului de umiditate, repararea/înlocuirea şarpantei, repararea acoperişului tip terasă, refacerea finisajelor interioare, refacerea trotuarelor, repararea/înlocuirea sistemului de colectare a apelor meteorice etc.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Peste 1 milion de euro pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani

Contractele de proiectare și execuție lucrări de creștere a eficienței energetice pentru sălile de sport vor contribui la îndeplinirea contractelor de finanțare derulate de Administrația Fondului pentru Mediu prin intermediul „Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice”.

Finalizarea lucrărilor va permite desfășurarea activităților fizice a copiilor dorohoieni în condiții mai bune și va conduce la îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale.

Durata de execuție a contractelor este de 22 luni, începând cu emiterea ordinului de începere pentru serviciile de proiectare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Școala Populară de Artă Botoșani, finanțare europeană de 365 de mii de euro pentru modernizarea infrastructurii educaționale, în parteneriat cu Ucraina


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botoșani

To Top