Connect with us

Conflictul Israel-Hamas și situația din Ucraina, în atenția Comisiei de control SRI

sriid36046inquamphotosoctavganea 1 scaled 1 scaled - Moldova Invest

Romania

Conflictul Israel-Hamas și situația din Ucraina, în atenția Comisiei de control SRI

În data de 7 noiembrie 2023, Comisia de control SRI a audiat conducerea Serviciului Român de Informații în legătură cu evoluția conflictului din Ucraina și a conflictului dintre Israel și Hamas

Au fost atinse și aspecte ale situației geopolitice din Republica Moldova, subliniind faptul că România rămâne principalul sprijin al parcursului european.

România continuă să sprijine Ucraina în legătură cu tranzitul de cereale și materiale logistice din și înspre tara vecină afectată de războiul de agresiune inițiat de Federația Rusă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Fermierii din România au la dispoziție fonduri europene de 500 de milioane de euro, dar în decurs de o lună au fost depuse proiecte doar pentru 40% din această sumă

S-a discutat despre implicațiile conflictului dintre Israel și Hamas la nivel național și regional.

Serviciul Român de Informații a inițiat și aplicat măsuri în vederea prevenirii manifestării riscurilor și amenințărilor de securitate pe teritoriul național. Până în prezent, nu există informații care să reflecte prezența unor riscuri directe și imediate la adresa securității naționale.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Romania

To Top