Connect with us

De la 1 ianuarie 2024, CFR Călători va elibera abonamente săptămânale și lunare EXCLUSIV în format digital

CFR e1701454929851 scaled - Moldova Invest

Romania

De la 1 ianuarie 2024, CFR Călători va elibera abonamente săptămânale și lunare EXCLUSIV în format digital

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Din 1 ianuarie 2024, CFR Călători va emite exclusiv abonamente săptămânale și lunare în format digital, utilizând “Cardul Transport” sau sub formă de cod QR dinamic. Operatorul național de transport călători a comunicat joi că aceste abonamente vor fi disponibile pentru achiziționare la casele de bilete, pe “Cardul Transport”, sau prin intermediul unei aplicații pentru telefoanele mobile

Începând cu 1 ianuarie 2024, CFR Călători va emite abonamente săptămânale și lunare exclusiv în format digital, sub formă de “Card de Transport” sau cod QR dinamic, într-o continuare a procesului de digitalizare. Aceste abonamente digitale vor fi disponibile pentru achiziționare atât la casele de bilete, cât și la automatele de bilete ale CFR Călători.

Moldova Invest îți recomandă și ...   WALDEVAR Energy dorește să construiască o fabrică de panouri solare plutitoare, în România!

Pentru abonamentele digitale pe card de transport, clienții vor putea opta pentru diverse tipuri de abonamente cu plată: lunare cu număr nelimitat de călătorii, săptămânale, lunare cu 5, 10 sau 15 călătorii, toate disponibile la casele de bilete.

Procesul online va permite achiziționarea abonamentelor lunare (cu număr nelimitat de călătorii) și a celor săptămânale doar prin intermediul site-ului web și a aplicației mobile dedicate pentru telefon. Pentru elevi și studenți cu drept la gratuitate sau reducere, aceștia vor putea achiziționa abonamentele digitale conform regulilor stabilite.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Moldova Invest în dialog cu Ministrul Economiei, Ștefan-Radu OPREA

Prin intermediul aplicației mobile CFR Călători, clienții vor putea achiziționa abonamente sub formă de cod QR dinamic asociat unui telefon mobil. Această modalitate va fi disponibilă atât pentru abonamentele cu plată integrală (lunare cu număr nelimitat de călătorii și cele săptămânale), cât și pentru abonamentele gratuite sau cu reducere pentru elevi și studenți.

Este important de menționat că abonamentele achiziționate sub formă de cod QR dinamic pot fi folosite doar pentru ruta și trenul pentru care au fost emise. De asemenea, în această etapă inițială de dezvoltare a aplicației, pentru acest tip de abonament, rezervarea locului poate fi făcută de către pasageri la personalul de tren, în funcție de locurile disponibile.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Program de 250 milioane de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice în biserici și instituții de asistență socială


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Romania

To Top