Connect with us

Granturi în valoare de 30 de milioane de euro pentru modernizarea microîntreprinderilor din regiunea Nord-Est

asandei adr nord est - Moldova Invest

Romania

Granturi în valoare de 30 de milioane de euro pentru modernizarea microîntreprinderilor din regiunea Nord-Est

Microîntreprinderile din județele Regiunii Nord-Est, cum ar fi Vaslui, Iași, Bacău, Suceava, Botoșani și Neamț, au posibilitatea de a accesa granturi între 50.000 și 200.000 de euro prin intermediul unei viitoare linii de finanțare care va fi pusă în consultare publică în cadrul Programului Regional (Regio) Nord-Est 2021-2027

ADR Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management, a lansat recent Ghidul Solicitantului pentru apelul de proiecte “Investiții pentru Modernizarea Microîntreprinderilor”. Acest apel este competitiv și are o alocare financiară disponibilă de 30 de milioane de euro, cu termen limită de depunere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Uniunea Europeană a tranferat Republicii Moldova 70 de milioane de euro pentru compensarea costurilor facturilor de energie

Solicitanții eligibili sunt microîntreprinderile din mediul urban din cele șase județe ale Regiunii Nord-Est. Activitățile sprijinite includ lucrări de construire/extindere/modernizare a spațiilor de producție/prestare de servicii ale microîntreprinderilor, achiziționarea de echipamente tehnologice, utilaje, instalații de lucru, achiziționarea de instalații/echipamente specifice pentru economisirea de energie, investiții în active necorporale și activități de marketing.

Ghidul Solicitantului este disponibil în consultare publică timp de aproximativ o lună, iar cererile de finanțare pot fi depuse în platforma informatică MySMIS între 15 noiembrie 2023 și 15 decembrie 2023.

Moldova Invest îți recomandă și ...   E.S., dr. Mohammed Abdulghani M. KHAYAT: „Relațiile bilaterale dintre Arabia Saudită și Moldova sunt foarte bune, dar noi aspirăm mereu să ducem aceste relații la un nivel și mai înalt”

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management, a lansat pe 5 octombrie Ghidul Solicitantului pentru un nou apel de proiecte “Investiții pentru Modernizarea Microîntreprinderilor”, din cadrul Priorității 1 – “O regiune mai competitivă, mai inovativă”. Obiectivul specific al acestei priorități îl reprezintă creșterea competitivității microîntreprinderilor și crearea de noi locuri de muncă în Regiunea Nord-Est.

Cererile de finanțare vor putea fi depuse prin sistemul informatic MySMIS 2021/2021+ în perioada 15 noiembrie -15 decembrie 2023. Valoarea minimă nerambursabilă este de 50.000 euro, iar valoarea maximă este de 200.000 euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   O centrală de cogenerare în valoare de 80 de milioane de lei va fi construită la Arad

Mai multe detalii despre acest apel finanțat în cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027 sunt disponibile [aici](https://regionordest.ro/prioritatea-1/modernizare-microintreprinderi/).


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Romania

To Top