Connect with us

10 tone de hârtie s-au reciclat la Palas în această toamnă. „Spread the cheer!” pentru că reîncepem campania „‘Tis the season to be ECO”

01 - Moldova Invest

Iași

10 tone de hârtie s-au reciclat la Palas în această toamnă. „Spread the cheer!” pentru că reîncepem campania „‘Tis the season to be ECO”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În acest an, de sărbători, suntem mai atenți la cei dragi, mai empatici cu tot ce ne înconjoară și mai responsabili cu mediul. După ce în toamnă am colectat împreună peste 10 tone de hârtie, dăm start celei de-a doua etape a campaniei de reciclare de la Palas, iar tu poți deveni un spiriduș al sărbătorilor sustenabile

Până pe 4 decembrie 2022, poți să aduci cu tine hârtie de ambalaj, cutii de cadou, felicitări vechi, cărți sau caiete uzate, iar în schimb primești premii, pentru că „‘Tis the season to be ECO”.

Pentru a produce 10 kilograme de hârtie sunt tăiați 24 de copaci, care au o înălțime de 12 metri, însă tu îi poți salva. Cum? Aducând la Palas 10 kg de hârtie, la centrul de reciclare de la baza scărilor rulante din zona magazinului dm drogerie markt (galerie Palas Mall, nivel -3). Este acceptat orice tip de hârtie, printre care și ambalaje și cutii de cadouri, felicitări vechi, cărți sau caiete uzate. Le introduci pe toate în mașinăria de reciclat, iar Semaforul faptelor bune dă verdictul: Naughty (becul roșu) or Nice (becul verde). În funcție de ce bec se aprinde, primești un cadou din partea noastră.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Profitul net al Antibiotice Iași, în creștere cu 68% în primul trimestru al anului 2024

Tu ai reciclat, noi am creat! În luna septembrie a acestui an, ieșenii au fost invitați să recicleze hârtia în cadrul primei etape a companiei de conștientizare a acțiunilor ecologice, demarate de Palas. Au fost adunate 10 tone de hârtie, iar cu o parte au fost create decorațiuni pentru Crăciun, prin tehnica Papier mâché, care vor fi admirate în Palas, în bradul de Crăciun amplasat în zona Guess. Restul hârtiei a fost reciclată cu ajutorul partenerilor noștri de la Recycle.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Vor fi încheiate lucrările la trei parcuri industriale din județul Iași

Ne dorim o tradiție prin care să continuăm inițiativa de înfrumusețare a hârtiei. Astfel, cu materialele colectate în cadrul campaniei actuale „‘Tis the season to be ECO” se vor realiza decorațiuni pentru sărbătorile pascale din anul 2023, care vor fi expuse în Palas.

Spread the cheer!


Continue Reading
You may also like...

OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top