Connect with us

29 de firme în competiția pentru construirea noului sediu al Primăriei Tomești

primarie tomesti - Moldova Invest

Iași

29 de firme în competiția pentru construirea noului sediu al Primăriei Tomești

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Autoritatea locală a primit 7 oferte, iar în licitație sunt implicate 29 de firme. Potrivit informațiilor disponibile în SICAP, valoarea contractului este de aproximativ 2 milioane de euro

Sursele indică faptul că diverse asocieri s-au arătat interesate, printre care se numără Conest (Iași), Ungureanu Trans (Vaslui), Heavy Duty Construct (Iași), Obitory Construct (Iași), Con Ted Company (Iași), Apollo Instal Holding (Iași) și Euro Construcții Arhis (Iași).

Moldova Invest îți recomandă și ...   Contract de 28 de milioane euro pentru modernizarea sistemului de gestionare a plăților de asistență socială în România

Conform APIX.ro, noul sediu va fi construit în apropiere de locația actuală, pe strada Prof. Petru Olteanu, numărul 161. Clădirea va avea un demisol, un parter și un etaj.

Suprafața terenului este de 2.000 de metri pătrați, iar suprafața construită la sol va fi de aproape 600 de metri pătrați. După semnarea contractului de construcție, se estimează că noul sediu va fi finalizat în cel mult 12 luni.

Moldova Invest îți recomandă și ...   USV a semnat un contract de 18 mil. lei, pentru două obiective importante

Potrivit caietului de sarcini, aleile pietonale propuse în incintă vor ocupa aproximativ 235 de metri pătrați. De asemenea, se va amenaja o alee carosabilă care va ocupa aproximativ 498 de metri pătrați.

În plus, se vor amenaja 15 locuri de parcare cu acces direct din drumul național DN28, situat în partea de Sud-Vest a terenului. Suprafața totală a spațiilor verzi propuse este de 258 de metri pătrați.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Demararea lucrărilor pentru un nou pod peste DN 29A la Zvoriștea, programată pentru anul viitor! Valoarea priectului depășeșste 70 de milioane de lei


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top