Connect with us

70 de milioane de lei pentru înființarea unui Centru de Excelență în Neurologie în municipiul Iași

spital iasi - Moldova Invest

Iași

70 de milioane de lei pentru înființarea unui Centru de Excelență în Neurologie în municipiul Iași

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Decizia de a înființa un Centru de Excelență în Neurologie în municipiul Iași a fost aprobată de către Consiliul Județean Iași

Noul centru va fi construit în curtea Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Marius Dangă, Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, a anunțat că această inițiativă presupune alocarea unei sume de aproximativ 70 de milioane de lei:

“Propunerea făcută de colegii noștri de la Spitalul de Neurochirurgie, pentru care au solicitat aprobarea Consiliului Tehnico-Economic de la nivelul Consiliului Județean, vizează construirea unei clădiri noi care să completeze serviciile oferite de Spitalul de Neurochirurgie.

Acest centru de neuroexcelență va dispune de săli specializate, echipamente moderne, zone pentru servicii, precum și facilități pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare. Această inițiativă se aliniază cu direcția deja stabilită de Consiliul Județean pentru spitalele sale, și anume de a asigura servicii medicale de înaltă calitate”, a menționat acesta.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru mai multe comune din Vaslui pentru continuarea investițiilor în derulare


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top