Connect with us

Antibiotice Iași: Pasi spre un viitor sustenabil prin energie regenerabilă

364681366 670144348484263 3542901693024817087 n - Moldova Invest

Iași

Antibiotice Iași: Pasi spre un viitor sustenabil prin energie regenerabilă

Într-o lume în continuă evoluție, unde responsabilitatea față de mediu devine tot mai importantă, Compania Antibiotice Iași dă un exemplu de progres și angajament în direcția durabilității

Compania Antibiotice Iași se află în mijlocul unei transformări impresionante, în căutarea soluțiilor inovatoare pentru a reduce dependența energetică și a diminua amprenta de carbon.

Un pas semnificativ în această direcție este reprezentat de instalarea panourilor fotovoltaice pe 14 clădiri de pe platforma companiei.

Această inițiativă nu numai că demonstrează angajamentul nostru pentru sursele de energie regenerabilă, dar și deschide uși către un viitor mai sustenabil. În prezent, aceste clădiri sunt în plin proces de montare a panourilor fotovoltaice, creând o capacitate de producție a energiei din surse regenerabile care va aduce companiei noastre un aport impresionant de 1,2 MWh. Pentru a pune în perspectivă, acestă cantitate de energie va acoperi aproximativ 10% din necesarul nostru de consum energetic.

Cu un efort financiar susținut din resurse proprii, proiectul are ca țintă finalizarea sa în luna decembrie a acestui an. Acesta reprezintă nu doar o investiție în tehnologie, ci și o investiție într-un viitor mai verde și mai durabil.

Dar progresul nostru nu se oprește aici. În paralel cu instalarea panourilor fotovoltaice, am demarat lucrările pentru un parc fotovoltaic ambițios, sprijinit financiar prin fonduri europene nerambursabile. Această inițiativă amplă are la bază o viziune îndrăzneață – crearea unei capacități impresionante de producție energetică de 2,52 MWh. Acestă cifră spectaculoasă reprezintă peste 25% din necesarul nostru total de energie, oferindu-ne o sursă semnificativă de energie curată și durabilă.

Investiția noastră în surse regenerabile nu este doar o afacere, ci și o responsabilitate față de mediul înconjurător și față de generațiile viitoare. Ne-am angajat să contribuim la reducerea impactului nostru asupra mediului și să modelăm un viitor mai ecologic pentru toți. Eforturile noastre de a investi sustenabil și cu responsabilitate sunt conturate de misiunea noastră de a crea un viitor verde pentru întreaga comunitate”, au precizat reprezentanții companiei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Finanțare de aproximativ 853.000 de lei pentru amenajarea unui skatepark la MIROSLAVA

Astfel, Antibiotice Iași continuă să facă pași hotărâți spre o lume mai ecologică și mai sustenabilă.

„Cu fiecare panou solar montat și cu fiecare megawatt generat din surse regenerabile, ne apropiem tot mai mult de visul nostru – un viitor în care energia curată și responsabilitatea față de mediu sunt pilonii fundamentali ai dezvoltării noastre”, au conchis aceștia.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top