Connect with us

Antibiotice Iaşi are în plan dublarea cifrei de afaceri până în 2030

antibiotice 696x464 1 - Moldova Invest

Iași

Antibiotice Iaşi are în plan dublarea cifrei de afaceri până în 2030

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Antibiotice Iaşi are în plan dublarea cifrei de afaceri până în 2030, în comparaţie cu perioada 2021-2022. Asta înseamnă circa 1 miliard de lei, conform calculelor citate de zf.ro.

Dincolo de cifre, strategia merge şi mai departe şi se măsoară în unităţi noi de producţie, unele ca o premieră pentru piaţa locală, produse noi în portofoliu, dar şi o echipă cu aceiaşi oameni, adaptaţi la noutăţile de pe platformă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 15,5 milioane de lei pentru modernizarea drumului județean DJ 201C, care leagă județele Iași și Neamț

O companie din Iași se pregătește să intre în clubul miliardarilor

„Practic afacerea se dublează şi ştim exact cât trebuie să realizăm din această creştere progresivă, adaptându-ne la specificul fiecărui an. Astfel, avem o proiecţie clară cât trebuie să creştem în fiecare an. Şi este normal să fie aşa“, subliniază directorul companiei, Ioan Nani.

Resursa umană este importantă pentru orice business, iar în domeniul producţiei de medicamente, nevoia de oameni calificaţi este una critică. De aceea, Antibiotice se pregăteşte şi integrează atât tineri prin programe de internship, dar şi angajaţii actuali, pentru a fi flexibili şi a se adapta modului în care va arăta compania peste cinci-zece ani.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primăria Miroslava va amenaja un parc de agrement în zona lacului Ezareni

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top