Connect with us

Deputatul PSD Vasile Cîtea: „Proiectele Iașului merg înainte. Vom susține obiectivele care duc la dezvoltarea județului”

citea - Moldova Invest

Iași

Deputatul PSD Vasile Cîtea: „Proiectele Iașului merg înainte. Vom susține obiectivele care duc la dezvoltarea județului”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În urma alegerilor locale 2024, PSD Iași a obținut un număr de 47 de primari, dar și câteva zeci de mandate de consilieri locali în localitățile din județ, la care se adaugă și mandatele din Consiliul Județean Iași.

Procentele obținute de candidații PSD Iași puteau fi chiar și mult mai mari, însă opțiunile electoratului trebuie respectate, arată deputatul ieșean Vasile Cîtea. Acesta a arătat că obiectivele Iașului sunt cele mai importante și că scorul electoral trebuie lăsat în urmă, tocmai pentru ca social democrații să se poată concentra pe noile mandate în deliberativele locale.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Dorinel Umbrărescu pune la cale o tranzacție majoră la Iași

Ieșenii sunt suverani la urne, ieșenii au decis pe mâna cui să meargă în continuare pentru următorii patru ani. Pentru organizația Partidului Social Democrat Iași lupta nu se oprește aici, ci va continua în deliberativul Consiliului Județean, în structurile consiliilor locale din județ și la primăriile ieșene. Iașul are nevoie de proiecte, are nevoie de investiții, are nevoie de obiective care să ducă la dezvoltare și nu la stagnare. PSD a demonstrat de fiecare dată că luptă pentru interesele ieșenilor, indiferent că a fost la putere sau în opoziție”, a menționat Vasile Cîtea, deputat PSD Iași.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Importantă întâlnire de lucru în cadrul proiectului RoNaQCI: Iașul va deveni un nod major în viitoarea rețea națională și europeană de comunicații cuantice

Parlamentarul ieșean a mai precizat și faptul că PSD va susține proiectele CJ care se dovedesc a fi de real interes pentru locuitorii regiuni, consilierii județeni social democrați urmând a promova inițiativele care vor duce la o dezvoltare economică a județului. ”În ceea ce privește Consiliul Județean, obiectivele PSD rămân aceleași: susținerea proiectelor benefice pentru ieșeni, promovarea intereselor Iașului și eliminarea corupției din administrația publică. Sunt obiective de la care PSD nu face rabat și care vor fi susținute în continuare fără echivoc. Avem nevoie de oameni capabili să ducă o luptă pentru Iași și ieșeni, o luptă din care județul să iasă învingător”, a mai spus Vasile Cîtea, deputat PSD Iași.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Laboratorul de microbiologie al Spitalului „Cuza Vodă” din Iași va fi dotat cu echipamente de ultimă generație pentru combaterea infecțiilor nosocomiale! Investiția se ridică la 2,3 milioane lei


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top