Connect with us

Compania germană Mennekes a inaugurat prima fabrică din România, în Parcul Industrial Miroslava II

Collage Maker 02 Oct 2023 09 03 AM 4417 - Moldova Invest

Iași

Compania germană Mennekes a inaugurat prima fabrică din România, în Parcul Industrial Miroslava II

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Compania germană Mennekes a inaugurat, în mod oficial, filiala din România! Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Industrial Miroslava II, la prima fabrică Mennekes din afara Germaniei

Pe lângă angajați, la manifestare a participat aproape tot board-ul companiei, inclusiv Christopher și Walter Mennekes, actualul, respectiv fostul CEO al companiei. Esența mesajului transmis de către aceștia a fost: „Am venit aici pentru a rămâne!”, fapt care ar trebui să ne bucure.
“Intenția Mennekes de a se extinde a devenit concretă chiar din această vară. Atunci, Consiliul Local Miroslava a aprobat solicitarea companiei germane de a contracta o nouă suprafață în Parcul Industrial Miroslava II. Aceasta va face ca liderul european al producției de cabluri de încărcare și soluții de e-mobilitate să-și tripleze suprafața construită pe raza comunei noastre. Concret, acest lucru va genera noi locuri de muncă și venituri la bugetele național și local!
În numele comunității miroslăvene, urez întregii familii Mennekes un călduros Bine ați venit! De acum înainte compania are casă și în Miroslava. Așteptăm pasul următor: semnarea autorizației de construire pentru extinderea fabricii!”, a precizat Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Vasile Cîtea (PSD): Ministrul Sorin Grindeanu, alături de Iași!


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top