Connect with us

Construirea Sălii Polivalente din Iași, APROBATĂ! Investiție de 96 de milioane de euro

sala polivalenta din iasi - Moldova Invest

Iași

Construirea Sălii Polivalente din Iași, APROBATĂ! Investiție de 96 de milioane de euro

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea Sălii Polivalente. Această decizie deschide drumul către organizarea licitației pentru execuția lucrărilor

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a subliniat importanța investiției, menționând că “Statul român avea o datorie morală față de Iași de a investi în construirea acestui obiectiv important pentru comunitatea noastră.” El și-a exprimat recunoștința față de parteneriatul cu autoritățile centrale și a evidențiat importanța proiectelor care contribuie la dezvoltarea județului Iași.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primăria Comunei Miroslava a dat startul unui nou proiect cu fonduri nerambursabile!

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 475.928.489,15 lei, inclusiv TVA, ceea ce reprezintă aproximativ 96 de milioane de euro. Investiția este planificată să dureze cel mult 24 de luni și va fi gestionată de către Ministerul Dezvoltării, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Proiectului promite să aducă beneficii semnificative pentru locuitorii orașului Iași și pentru întregul județ. Sala Polivalentă devine astfel un simbol al progresului și al angajamentului continuu pentru dezvoltarea regiunii.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele CJ Bacău, Valentin IVANCEA, în inspecție pe șantierele de la Spitalul Județean de Urgență


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top