Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Marius BODEA, senator USR IAŞI

marius bodea e1662554509294 - Moldova Invest

Iași

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Marius BODEA, senator USR IAŞI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   e-Factura creează MARI PROBLEME antreprenorilor. Sistemul dă erori la emitere și descărcare, facturi care apar de 100 de ori, erori de logare

SENATOR USR DE IAŞI: MARIUS BODEA

Senatorul USR de Iaşi Marius Bodea declară că deţine un teren intravilan în suprafaţă de 2.781 de metri pătraţi, în localitatea Cârlibaba, din judeţul Suceava, cumpărat în 2022 şi pe care îl stăpâneşte în cotă de 50%.

 

Nu declară că ar deţine vreo clădire, fie apartament, fie casă de locuit, însă are trei autoturisme, Volkswagen din 2011, Land Rover din 2018, Mercedes din 2007, dar şi alte două „mijloace de transport”: Honda şi Caravelair.

bodea cladiri - Moldova Invest

Tot la capitolul autoturisme, dar de data aceasta vândute, menţionează două, pentru care a încasat 14.100 de euro, respectiv 49.000 de euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiții de 119 milioane lei în extinderea și modernizarea infrastructurii medicale ieșene

Nu are bijuterii sau obiecte de artă cu o valoare care să de păşească suma de 5.000 de euro, dar are depozite şi conturi curente în lei, euro şi dolari. La cele în lei soldul total ar fi de 74.100 lei, la cele în euro 12.778 euro, iar într-un cont are şi 10 dolari.

Nu are credite la bancă, aşa că nu trebuie să-şi facă griji din cauza creşterii ROBOR, dar menţionează ca şi cadou de nuntă menţionează suma de 21.700 de euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Terminalul T4 de la Aeroportul Internațional Iași, operațional de la 31 Martie pentru zborurile Schengen. Valoarea investiției, 90 de milioane de euro

La venituri este menţionată indemnizaţia de senator, în cuantum de 134.328 lei, dar şi diurna încasată de 18.720 lei, iar în ceea ce priveşte soţia, este menţionat salariul încasat de la SC ST SRL, în cuantum de 75.139 lei şi dividende încasate de la Bursa de Valori Bucureşti, de 1.999 lei.

Declaraţia de interese nu că e sumară, aşa cum se întâmplă în cazul altor colegi parlamentari, ci în cazul lui Marius Bodea declaraţia este… goală.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top