Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Marius-Eugen OSTAFICIUC, deputat PSD IAŞI

Marius Ostaficiuc - Moldova Invest

Iași

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Marius-Eugen OSTAFICIUC, deputat PSD IAŞI

O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

DEPUTAT PSD DE IAŞI: MARIUS-EUGEN OSTAFICIUC

Marius Ostaficiuc - Moldova Invest

Deputatul Ostaficiuc a menţionat trei terenuri, din care două intravilan. Primul, cumpărat în 2008, are 435 de metri pătraţi şi este situat în iaşi. Al doilea, tot în Iaşi, dar dobândit prin donaţie în 2011, are 175 de metri pătraţi. Al treilea teren, trecut la alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, a fost cumpărat în 2009, are o suprafaţă de un hectar şi este situat în localitatea Neagra Şarului din judeţul Suceava. La toate cele trei terenuri, deputatul de Iaşi deţine o cotă de 50%.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Fortus Iași a reintrat în proprietatea statului. Fostul Combinat este ”o mină de aur imobiliară” cu 140 de hectare de teren . Care va fi soarta întreprinderii?

Aceeaşi cotă este menţionată şi la imobilele declarate de Marius-Eugen Ostaficiuc. O casă de locuit construită în 2013, de 214 metri pătraţi, situată în Iaşi, şi un apartament, tot, în Iaşi, cumpărat în 2018, în suprafaţă de 51 de metri pătraţi.

Deputatul ieşean a declarat şi un autoturism BMW, an de fabricaţie 2016, un autovehicul AIXAM, an de fabricaţie 2022 şi o motocicletă Zontes, an de fabricaţie 2021.

Acesta a mai declarat că în 2021, respectiv 2022, a înstrăinat două mijloace de transport înmatriculate în valoare de 6.500 euro, respectiv 13.800 euro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Președintele Asociației Energia Inteligentă:”Gazul natural va continua să fie o resursă importantă în următoarele decenii. Tranziţia la verde nu se poate realiza fără aportul acestui combustibil”

Are conturi la BCR, cu solduri la zi de puţin peste 41.000 de lei, la Unicredit, cu solduri de 5.744 lei, aproape 13.000 de euro, 6.500 dolari. La ING mai figurează un cont de 3.430 lei, iar la Revolut Bank unul de 2.300 de dolari.

Cât priveşte împrumuturile, acestea sunt în număr de cinci, patru la persoane particulare şi unul pentru o societate, SC OSTA ENTERPRISE SRL. Societatea a fost împrumutată cu 100.000 lei, iar cele patru persoane cu 225.000 de lei şi 44.500 euro.

ostaficiuc imprumut - Moldova Invest

La venituri, Eugen Ostaficiuc şi-a declarat indemnizaţia de parlamentar, de 131.412 lei şi salariul soţiei, Ramona Elena Ostaficiuc, de la DRDP Iaşi, de 58.017 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   ADR Chișinău și C.A.P.D.R. Iași, colaborare transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității administrative în dezvoltarea regională

Mai sunt menţionate alocaţiile încasate de cei trei copii, câte 2.916 lei fiecare.

În declaraţia de interese Eugen Ostaficiuc menţionează calitatea de asociat la Asociaţia Naţională a Contribuabilului Român – Iaşi, 33 de părţi sociale în valoare de 200 lei, Asociaţia APEL ME  – Iaşi, 33 de părţi sociale în valoare de 200 lei, şi Cooperativa Agricolă Grajduri – Iaşi, 18 părţi sociale în valoare de 110 lei.

Mai este acţionar la Cabinet Mediator Marius Ostaficiuc, cu 100 părţi sociale în valoare de 600 lei şi mai are calitatea de preşedinte la Asociaţia APEL ME, ceea ce i-a adus beneficii de 200 lei, şi prim-vicepreşedinte la Asociaţia Contribuabilului Român, cu beneficii tot de 200 lei.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top