Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Vasile CÎTEA, deputat PSD IAŞI

VASILE CITEA - Moldova Invest

Iași

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Vasile CÎTEA, deputat PSD IAŞI

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

Moldova Invest îți recomandă și ...   Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgențe Iași! Valoarea contractului este estimată la peste 3,3 miliarde lei

DEPUTAT PSD DE IAŞI: VASILE CÎTEA

Vasile Cîtea, deputat PSD de Iaşi, are o declaraţie de avere care nu iese cu mai nimic în evidenţă, decât poate că a declarat că deţine un autoturism Lexus, una dintre mărcile considerate de lux.

vasile citea - Moldova Invest

Astfel, Vasile Câtea a declarat că deţine două terenuri. Unul intravilan de 2.650 metri pătraţi, în localitatea Valea Lupului din judeţul Iaşi, dobândit prin moştenire în 1999 şi din care deţine o cotă de 50%. Al doilea teren e deţinut în aceeaşi cotă, în suprafaţă de 3 hectare, în localitatea Neagra Şarului, judeţul Suceava, cumpărat în 2008.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Finanțare de peste 65 milioane de lei pentru extinderea sistemului de canalizare pe 123 străzi publice din comuna ieșeană Miroslava

Deputatul de Iaşi a mai declarat că deţine, tot în cotă de 50%, o casă de locuit de 480 de metri pătraţi în localitatea Valea Lupului, judeţul Iaşi, pe care a construit-o în 2005.

La categoria autovehicule a declarat un autoturism Lexus, an de fabricaţie 2013, iar în rest a declarat că nu are bijuterii sau obiecte de artă cu o valoare mai mare de 5.000 de euro şi nici depozite bancare.

- Moldova Invest

Are în schimb un împrumut făcut la Raiffeisen Bank, contractat în 2018 şi scadent în 2023, în valoare de 70.000 de lei. Ca venituri a trecut indemnizaţia de deputat, de 137.418 lei, dar şi faptul că Autoritatea Electorală Permanentă i-a retituit banii cheltuiţi în campania electorală, în cuantum de 133.800 lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Constructori de TOP din România au depus oferte la licitația pentru construirea Spitalului de Boli Respiratorii din IAȘI

În declaraţia de interese sunt trecute calităţile deţinute ca sportiv de performanţă, respectiv de preşedinte în cadrul Federaţiei Române de Box Iaşi, Asociaţiei Judeţene de Box Iaşi, Asociaţia Clubul Sportiv Gladiatorul Iaşi.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top