Connect with us

Finanțare de peste 3,5 milioane de lei pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă din localitatea ieșeană Oțeleni

374441781 868830001265348 1593560946023893321 n - Moldova Invest

Iași

Finanțare de peste 3,5 milioane de lei pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă din localitatea ieșeană Oțeleni

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Un nou contract de finanțare prin Programul Anghel Saligny, semnat ieri la Guvernul României. Comuna ieșeană Oțeleni va beneficia de o extindere de rețea de alimentare cu apă, printr-un proiect de peste 3,5 milioane de lei

“Comuna Oțeleni va beneficia de o extindere de rețea de alimentare cu apă, printr-un proiect de peste 3,5 milioane de lei, care va fi completat de o altă investiție de 20 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare.
Felicitări Ciprian Aiojoaei și viceprimarului Ioan Benchea, care alături de echipa de la primăria Oțeleni fac o treabă foarte bună pentru dezvoltarea comunei.
Guvernul României, prin secretarul general adjunct Lucian Rusu, susține dezvoltarea echitabilă a județului Iași, iar noi, administratia liberală de la Consiliul Județean Iași ne implicăm activ pentru ca toate aceste proiecte să fie implementate cât mai repede pentru o viață mai bună în comunitatea ieșeană”, a dorit să puncteze Costel Alexe, președintele CJ Iași.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernatorul BNM, Anca DRAGU, "Anca Dragu, Guvernatoarea BNM, discuții la Washington privind dezvoltarea pieței de capital și cooperarea cu FMI


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top