Connect with us

Garden Fest by USV Iași – totul pentru grădina ta, un eveniment adresat comunității iubitoare de plante și natură

WEB afis GARDEN FEST 2024 primaria su consiliul jud - Moldova Invest

Iași

Garden Fest by USV Iași – totul pentru grădina ta, un eveniment adresat comunității iubitoare de plante și natură

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV) își unește forțele cu sectorul antreprenorial pentru a organiza o manifestare de excepție, menită să celebreze și să promoveze profesiile de peisagist și horticultor în inima comunității ieșene.

Astfel, în weekendul 27-28 aprilie 2024, de la ora 10:00 la 18:00, pe Stadionul USV Iași, va avea loc Garden Fest by USV Iași, eveniment la care pot participa toți ieșenii interesați, pentru a fi parte a unei experiențe unice.

„Garden Fest by USV Iași” va fi un punct de întâlnire pentru antreprenori, specialiști, studenți și toți cei pasionați de mediul înconjurător, de horticultură și peisagistică, prin intermediul acestui eveniment dorindu-se consolidarea legăturilor între comunitatea academică și profesioniștii din domeniu. „Prin organizarea acestui eveniment ne dorim să atragem atenția asupra rolului vital pe care Universitatea și absolvenții săi îl joacă în societate. De asemenea, încurajăm participarea activă a comunității care va putea să se bucure de frumusețea și diversitatea plantelor care pot transforma orice spațiu într-un colț de paradis. Vă așteptăm să vă inspirați și să aducem natura mai aproape de voi, prin cele mai creative și eficiente soluții peisagistice prezentate la Garden Fest”, a transmis asist. univ. dr. Roxana Istrate, coordonatorul evenimentului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primăria Comunei Miroslava a dat startul unui nou proiect cu fonduri nerambursabile!

La Garden Fest și-au anunțat participarea peste 40 de expozanți, care vor fi împărțiți pe zone de interes, în funcție produsele prezentate. Astfel, vizitatorii vor avea acces la o varietate de informații și resurse, incluzând amenajări și întreținere peisagistică, plante, răsaduri, produse din plante, gazon, precum și echipamente și materiale pentru grădinărit. Vor putea participa, de asemenea, la workshop-uri organizate de expozanți și descoperi vinuri și produse viti-vinicole. Evenimentul va beneficia și de prezența Asociației Producătorilor Locali: Produs în Iași, precum și a altor asociații și organizații de profil, care vor contribui la îmbogățirea experienței vizitatorilor. Nu în ultimul rând, deliciile culinare vor fi disponibile la standurile gastronomice din zona de mâncare. Evenimentul marca USV Iași se aliniază perfect cu „Săptămâna verde”, un program național desfășurat în școli. Cu această ocazie, vor fi organizate ateliere educative pentru elevi, axate pe semănat și plantat în ghivece, promovând educația pentru un viitor sustenabil și respectul față de natură.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de peste 1 milion de euro pentru dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți a Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași 

0492333a 9176 43b6 a265 4b0acdd5eda6 - Moldova Invest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top