Connect with us

Investiție de zece milioane de euro în Parcul Industrial Miroslava!

parc industrial miroslava - Moldova Invest

Iași

Investiție de zece milioane de euro în Parcul Industrial Miroslava!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Misavan, una dintre cele mai importante companii din domeniul produselor profesionale de curățenie din România, a inaugurat o nouă fabrică la Miroslava.

„Proiectul a fost realizat în parteneriat cu firma spaniolă Quimicas Quimxel SL, acesta fiind demarat în anul 2022 și finalizat luna trecută. A rezultat una din cele mai moderne fabrici din acest domeniu din Europa. Unitatea de producție are o capacitate anuală de 7.200 de tone/an pe ramura detergenți lichizi de uz casnic și industrial, respectiv 700 de tone/an pe ramura produse cosmetice.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Proiecte vitale pentru infrastructura ieșeană, pe agenda celei de-a doua reuniuni a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Transport 2021-2027

Fabrica de la Miroslava va fi un hub de producție pentru soluții concentrate destinate pieței interne și Europei de Est, soluții profesionale de curățenie, produse de retail și cosmetice, pe termen mediu și lung urmând a integra și alte categorii de produse.

Investiția totală este de circa zece milioane de euro, iar noua fabrică va oferi până la o sută de noi locuri de muncă. Valoarea investițiilor a crescut în trei ani cât a durat construcția de la cinci-șase milioane de euro la zece milioane de euro, pe fondul creșterilor de prețuri de pe piața materialelor de construcții.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiții de 1,5 miliarde lei pentru modernizarea stațiilor de transformare a energiei electrice din Regiunea de Nord-Est

Colaborarea dintre Misavan și Quimicas Quimxel se bazează pe un parteneriat de peste 15 ani, iar cu noua unitate de producție se va pune accent pe dezvoltarea brandurilor Misavan, dar și pe extinderea la nivel internațional a produselor Quimxel și producerea acestora într-o zonă cu un mare potențial de dezvoltare.” se arată într-un comunicat de pe pagina Primăriei Miroslava.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top