Connect with us

Licitația pentru construcția modulară de la Colegiul Pedagogic va fi reluată

4B92CAFC 3C8D 43A1 9A74 963EE3B6E257 - Moldova Invest

Iași

Licitația pentru construcția modulară de la Colegiul Pedagogic va fi reluată

La prima licitație, patru companii s-au arătat interesate, dar până la data limită (9 iunie) a fost depusă o singură ofertă din partea SC Trident GSA SRL

Cu toate acestea, oferta a fost considerată inacceptabilă deoarece nu s-a depus garanția de participare și documentația era incompletă și nesemnată.

Documentația aferentă procedurii a fost refăcută, iar pe data de 22 iunie 2023, licitația va fi reluată prin sistemul electronic de achiziții publice SICAP. Fondurile necesare vor fi asigurate în continuare de Primăria Iași.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cum investește Arabia Saudită pentru a-și transforma economia

Construcția modulară planificată va include 33 de săli de clasă, două laboratoare, cancelarie, sală de gimnastică, grupuri sanitare etc., necesitând aproximativ 120 de containere.

Este important de menționat că licitația pentru lucrările de consolidare și reabilitare a Colegiului Pedagogic, organizată de Primărie cu un buget estimat de 79,2 milioane de lei, a atras patru oferte care sunt în prezent evaluate.

În plus, Colegiul Pedagogic va primi fonduri și de la Guvernul României, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru a susține procesul de consolidare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primul tronson al autostrăzii de centură A0 a fost FINALIZAT înainte de termen!


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top