Connect with us

Marius PINTILIE, primarul municipiului PAȘCANI: ”În Programul Regional N-E 2021-2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene”

primar Pascani e1668602794496 - Moldova Invest

Iași

Marius PINTILIE, primarul municipiului PAȘCANI: ”În Programul Regional N-E 2021-2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene”

Primarul municipiului Pașcani, MARIUS PINTILIE, susține că este importantă promovarea Programului Regional 2021 – 2027 și în mediul de afaceri, care se poate dezvolta prin absorbția acestor fonduri europene

În dialogul avut cu ION ȘTEFANOVICI, redactorul-șef al NEWS MOLDOVA, în finalul conferinței de lansare a Programului Regional N -E 2021 – 2027, primarul municipiului Pașcani, MARIUS PINTILIE, a subliniat importanța fondurilor europene din noul Program regional, dar a adus în discuție și rolul autorităților locale de a promova aceasta oportunitate de finanțare în rândul mediului de afaceri local.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Impozit PROGRESIV, scăderea pragului de impozitare la microîntreprinderi, creșterea bazei de impozitare, printre recomandările delegației FMI prezente la BUCUREȘTI

În Programul Regional N-E 2021 – 2027 sunt foarte multe posibilități de a atrage fonduri europene, deschise pentru firmele private, care vor să se dezvolte.

”Sunt foarte optimist și, bineînțeles, toată lumea a discutat despre descentralizare. Este foarte adevărat că legătura directă dintre beneficiari și cei care finanțează aceste proiecte, este foarte important să se realizeze direct, fără să ai intermediari. Pentru municipiul Pașcani, fondurile europene au fost extrem de importante, reprezentând schimbarea în bine a municipiului Pașcani”, a spus primarul MARIUS PINTILIE. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   Primarul Ioan RUSU, despre realizările și proiectele viitoare în comuna nemțeană Țibucani

”Să încercăm să popularizăm acest Program către mediul de afaceri din Pașcani, către toți cei care ar putea să beneficieze de acești bani, în așa fel încât și ei să obțină finanțări”

”S-a făcut și se face și acum prin implementarea unor proiecte finanțate cu fonduri europene. De aceea suntem obligați să privim spre viitor și să înțelegem că trebuie să muncim în continuare în așa fel încât pe acest nou Program 2021- 2027 să facem tot posibilul să mobilizăm pe toată lumea de la Primărie, ca să atragem pentru municipiul Pașcani.

De asemenea, să încercăm să popularizăm acest Program către mediul de afaceri din Pașcani, către toți cei care ar putea să beneficieze de acești bani, în așa fel încât și ei să obțină finanțări. Suma este impresionantă, 175 miliarde de euro, așa că nu ne mai rămâne decât să fim noi capabili să atragem acești bani europeni”, a spus primarul MARIUS PINTILIE. 

Moldova Invest îți recomandă și ...   Lucrările la Spitalul Regional de Urgență de la Iași vor începe în curând. Firma care va executa prima etapă a proiectului a fost desemnată

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top