Connect with us

Multiplicarea exportului Antibiotice Iași de 9 ori în ultimii douăzeci de ani. Construim viitorul împreună cu partenerii noștri!

f2ab074d efde 4786 9dcf 789e37e83227 - Moldova Invest

Iași

Multiplicarea exportului Antibiotice Iași de 9 ori în ultimii douăzeci de ani. Construim viitorul împreună cu partenerii noștri!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În aceste zile, Antibiotice Iași este prezentă pentru al 20-lea an consecutiv, la cel mai important eveniment expozițional al industriei farmaceutice mondiale, CPhI Worldwide, care se desfășoară la Barcelona, Spania

Această manifestare de anvergură, reprezintă principalul motor de dezvoltare al afacerilor internaționale care, de-a lungul timpului, s-au multiplicat de mai multe ori, compania estimând că vor ajunge la valoarea de 215 mil. lei la sfârșitul acestui an, ceea ce reprezintă 36% din cifra de afaceri.

“În ultimii 20 de ani am consolidat parteneriate cu mari companii din toată lumea și suntem aici, la acest tărg international, pentru a le transmite că într-o lume divizată, într-o lume în care parcă nu ne mai regăsim, noi suntem capabili să construim un viitor împreună ci partenerii nostri”, a declarat Ioan NANI, director general Antibiotice.

Echipa Antibiotice la CPHI Worldwide, formată din specialiști în domeniile cercetării-dezvoltării, managementul portofoliului, import, export, dezvoltarea afacerilor, marketing și vânzări are peste 150 de întâlniri cu parteneri de afaceri din toată lumea, în scopul identificării de noi oportunități de business și de extindere pe piața globală prin valorificarea capabilităților de cercetare și infrastructura de producție a companiei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Muzeul de la situl arheologic Cucuteni, REABILITAT după 40 de ani

antibiotic 1 - Moldova Invest

Prin participarea la astfel de evenimente internaționale, Antibiotice transmite un mesaj de stabilitate și continuitate partenerilor săi, alături de care țintește o dublare a afacerilor externe până în anul 2030, în linie cu planul de dezvoltare strategică “The Future Together”.

La finalul anului 2022, Antibiotice a inaugurat cea mai modernă fabrică de medicamente topice din Europa, cu o investiție de 20 mil. euro, consolidându-și astfel, poziția de lider național în fabricația de produse farmaceutice cu aplicare topică. Cu o capacitate mai mare cu 50% față de cea anterioară și cu respectarea celor mai înalte standarde de producție și calitate, această investiție oferă companiei o mai mare deschidere spre piețe internaționale caracterizate de un înalt grad de competitivitate şi inovare.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Iașul, un hub regional de birouri în plină dezvoltare, care a devansat Timișoara, fiind pe locul TREI în țară

De asemenea, în luna mai 2023, Antibiotice a obținut acordul pentru fonduri nerambursabile în valoare de peste 85 milioane lei pentru o capacitate de producție a produselor sterile, soluții și topice.

antibiotic 2 - Moldova Invest

Noile capacități de producție alături de atragerea a 100 de noi produse până în orizontul anului 2030, fac parte integrantă a planului de dezvoltare strategică a companiei “The Future Together” care planifică dublarea cifrei de afaceri, a profitului cât și sporirea cotelor de piață atât la nivel local cât și internațional.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ieșenii vor putea zbura mai des către București, din toamnă

Continuitatea prezenței de 20 de ani la CPHI Worldwide, reprezintă, în consecință, o premiză de expansiune și consolidare a Antibiotice pe piețele externe alături de parenerii săi, compania fiind cel mai important producător român de medicamente generice cu recunoaștere internațională care exportă în 70 de țări din întreaga lume.

antibiotic 3 - Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top