Connect with us

Primăria comunei ieșene Miroslava a eliberat autorizația de construire unui parc logistic. Investiție inițială de 36,3 milioane lei

primaria miroslava - Moldova Invest

Iași

Primăria comunei ieșene Miroslava a eliberat autorizația de construire unui parc logistic. Investiție inițială de 36,3 milioane lei

Primăria Miroslava a emis recent autorizația de construire pentru proiectul parcului logistic propus de Synergy, cu o investiție inițială de 36,3 milioane lei

Acest parc logistic va include o hală cu o amprentă la sol de 30.000 de metri pătrați și o suprafață utilă de 60.000 de metri pătrați. Autorizația, numerotată 373/2023, a fost eliberată de către autoritatea locală.

Proiectul are în vedere construirea unei hale care va servi depozitării, producției și producției ușoare, precum și spații administrative, împrejmuirea terenului, platforme betonate și organizarea șantierului.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii aduce la Palas peste 60 de companii care vor organiza și dezbate teme din sfera IT & Cyber Security!

Aceasta reprezintă prima etapă a proiectului, iar Synergy Logistic SRL deține un teren cu o suprafață totală de 27 de hectare, situat în vecinătatea Parcului Industrial I Miroslava (la vest) și viitorului centru logistic al Kaufland (la nord).

Clădirea propusă în proiect este de tip industrial, cu funcția principală de a servi ca hală de depozitare pentru mărfuri generale (produse nealimentare), cu depozitare în înălțime. De asemenea, proiectul include și funcțiuni secundare, precum birouri și spații administrative, care vor fi integrate în corpul clădirii și vor consta în etaje parțiale sau compartimentări pe înălțime a spațiului interior.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Noul Centru de Robotică și Sisteme Inteligente, înființat de TUIASI cu sprijinul PHINIA și Fundației Comunitare Iași

Acest nou parc logistic, situat în partea de sud a centrului Kaufland, este dezvoltat de grupul Synergy, care îi are ca patroni pe Huseyin Karali și Savas Gunata, oameni de afaceri cu investiții similare în România, Georgia, Germania, Polonia și Turcia. De asemenea, trebuie menționat că Carmen Gabriela Pițigoi, soția omului de afaceri Bogdan Pițigo, este asociată în cadrul companiei Synergy Logistic SRL.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Deputatul Ghervazen LONGHER, președintele Uniunii Polonezilor din România: „În ultimii 15 ani regiunea celor Trei Mări s-a mândrit cu cea mai dinamică dezvoltare economică dintre toate regiunile europene”


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top