Connect with us

Program de training digital gratuit pentru companii românești

homepage scaled.jpg scaled - Moldova Invest

Iași

Program de training digital gratuit pentru companii românești

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Companiile mici și mijlocii au oportunitatea de a accesa două programe de training, cu finanțare de la Uniunea Europeană

Aceste programe au ca obiectiv principal dezvoltarea gratuită a competențelor digitale ale angajaților.

În prezent, componenta digitală a devenit esențială într-o varietate tot mai mare de sectoare ale pieței muncii. Capacitatea de a utiliza tehnologia informațiilor reprezintă un factor determinant pentru competitivitatea atât a firmelor, cât și a angajaților.

Nevoia continuă de calificare în mediul de afaceri reprezintă o constantă semnificativă în ziua de astăzi. În acest context, dezvoltarea abilităților și competențelor permanente ale angajaților este esențială. Companiile trebuie să ofere un proces de formare continuă, în special în ceea ce privește mediul digital, pentru a rămâne relevante în cadrul sectoarelor economice în continuă schimbare și competitivitate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Afacerile Antibiotice Iași în creștere cu 24% în 2023, consolidează dezvoltarea companiei

Unul dintre aceste programe este Programul D4D (Digitalizare pentru Dezvoltare), care vizează îmbunătățirea competențelor digitale ale a 301 angajați din 32 de firme private din regiunea Sud-Est. Acest program este organizat de Asociația Patronală Centrul Regional de Antreprenoriat Urban (CRAU), Regiunea Sud-Est, în parteneriat cu Asociația Afaceri Comunități Oameni din Romania/Galati.

Un alt program semnificativ este Programul EFORT (Eficiență pentru Folosirea Responsabilă a Tehnologiei), care se adresează a 301 angajați din 32 de companii private din regiunea Sud-Muntenia. Acest program este implementat de Asociația Patronală Centrul Regional de Antreprenoriat Urban (CRAU), Regiunea Sud-Muntenia.

Moldova Invest îți recomandă și ...   4,7 milioane de euro puși la bătaie pentru modernizarea rețelei de gaze a Iașului

Ambele programe oferă cursuri complet subvenționate, structurate în trei module esențiale:

  1. Excel, nivel începător și avansat
  2. Marketing digital
  3. Curs de Operare, Validare și Prelucrare a Datelor

Cursurile se desfășoară în mod online, folosind o platformă interactivă și sunt susținute de formatori specializați.

La finalul acestor cursuri, participanții vor primi certificate de absolvire recunoscute la nivel național și european.

Cum te poți înscrie: Pentru cei interesați, înscrierile sunt deschise în perioada imediat următoare și se încheie cel târziu pe 20 noiembrie 2023. Pentru a putea aplica, este necesar ca persoanele să fie angajate în firme private, să aibă un contract de muncă (cu normă întreagă sau parțială) și să fi absolvit minim 10 clase.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ambasadorul Victor Chirilă a participat la evenimentul de lansare a Patronatului pentru Dezvoltare Durabilă România – Republica Moldova (P.D.D.R.M.), desfășurat în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București

Finanțare și contact: Aceste programe beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European, prin intermediul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Pentru mai multe detalii sau pentru a obține informații suplimentare, puteți contacta pe Simona Neagu la adresa de email: proiect.digitalizare.d4d@gmail.com sau la numărul de telefon: 0770.592.548.

Inscrieri online și resurse utile:


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top