Connect with us

Studenții e-Antreprenori finanțați de USV Iași își vor prezenta afacerile

usv iasi e1701758745293 - Moldova Invest

Iași

Studenții e-Antreprenori finanțați de USV Iași își vor prezenta afacerile

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Vineri, 8 decembrie 2023, va fi organizată o conferință cu prilejul finalizării proiectului e-Antreprenor, coordonat de către Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV)

Fabricarea pâinii, a prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, activități de alimentație (catering) pentru evenimente, activități veterinare sau de întreținere peisagistică, prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor sunt doar câteva dintre afacerile studenților și absolvenților care au primit finanțare prin proiectul e-Antreprenor, coordonat de către Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritară 6.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Între 17-18 mai va avea loc la Iași Conferința „Dreptul Afacerilor în Dinamica Inovării”

Poveștile de succes vor putea fi ascultate și apreciate la conferința organizată cu prilejul finalizării proiectului, de către USV Iași și Fundația Corona, vineri, 8 decembrie 2023, ora 12:00, unde au fost invitați și cei 30 de beneficiari ai finanțărilor nerambursabile. Evenimentul va avea loc la USV Iași, clădirea principală, Amfiteatrul A4, situat la etajul 2.

Reamintim că, pentru cele mai bune idei de afaceri, USV Iași a oferit  un sprijin financiar de până la 40.000 de euro, nerambursabil. Prin proiect s-a urmărit conștientizarea și promovarea atitudinii pozitive față de cultura antreprenorială și informarea corectă, în timp real, cu privire la oportunitățile din mediul de afaceri. Perioada de implementare a proiectului a fost de 24 de luni, respectiv 23.12.2021-31.12.2023. Bugetul total al proiectului a fost de aproximativ 10 milioane de lei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Complex imobiliar destinat locuințelor pentru tineri și specialiști din domeniul sănătății și educației, la Podu Iloaiei! Investiție de 24 de milioane de lei


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top