Connect with us

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii aduce la Palas peste 60 de companii care vor organiza și dezbate teme din sfera IT & Cyber Security!

Palas Iasi 01 - Moldova Invest

Iași

Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii aduce la Palas peste 60 de companii care vor organiza și dezbate teme din sfera IT & Cyber Security!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Viitorul de mâine se construiește cu ajutorul tehnologiilor, iar digitalizarea devine motorul oricărei transformări ce stă la baza activităților economice. Peste 60 de companii vor participa la ediția de anul acesta a ,,Târgului Întreprinderilor Mici și Mijlocii”, desfășurată la Palas, unde profesioniști din domeniul IT & Cyber Security vor dezbate subiecte ce fac referire la dezvoltarea economiei românești și vor organiza ateliere tematice

În perioada 1–3 noiembrie 2023, Palas găzduiește ,,Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția 2023 – IT & Cyber Security – Iași”, organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Iași (AIMM Iași). Evenimentul va avea loc în Atriumul Palas, iar în perioada 1–5 noiembrie 2023 vor fi organizate ateliere de lucru, cursuri și dezbateri pe tematica generală a târgului, respectiv IT & Cyber Security.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Județul Iași are cel mai mare buget din ultimii 30 de ani. "Cu aproape 2 miliarde de lei, vom asigura buna funcționare și dezvoltare a județului nostru"

Ateliere precum ,,Digital design & print 3d” sau ,,Marketing Digital Securizat: Inovație IT în Era Cyber” vor expune soluții și vor aduce publicului teme actuale. Agenda evenimentului mai include Conferința ,,Cybershare”, care va avea loc pe data de 1 noiembrie în Sala Chopin din Congress Hall Palas.

Târgul se adresează companiilor mici și mijlocii care activează în sectorul IT și în industriile aferente acestui domeniu și își propune să susțină performanțele economice, prin promovarea produselor și serviciilor din sectorul IMM.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autostrada Suceava – DN 2H și Drumul Expres DN 2H – Frontiera Siret, aproape de obținerea acordului de mediu


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iași

To Top