Connect with us

Adrian-Ioan VEȘTEA: “Aproape 435 de milioane de lei vor finanța 42 de investiții din 27 de județe”

1936 1024 - Moldova Invest

Național

Adrian-Ioan VEȘTEA: “Aproape 435 de milioane de lei vor finanța 42 de investiții din 27 de județe”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat, astăzi, 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 434.977.777,79 de lei

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, precum și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră și pluvială.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Impozit PROGRESIV, scăderea pragului de impozitare la microîntreprinderi, creșterea bazei de impozitare, printre recomandările delegației FMI prezente la BUCUREȘTI

”Astăzi am avut bucuria de a găzdui la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 42 de primari din 27 de județe, alături de care am semnat noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Aceste contracte însumează o valoare totală de 434.977.777,79 de lei și au ca obiectiv modernizarea drumurilor de interes local, infrastructurii stradale și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială.

Sunt încrezător că aceste proiecte vor contribui la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități din România, indiferent dacă se află în mediul rural sau urban. Continuăm să implementăm politici și proiecte menite să aducă bunăstare tuturor cetățenilor, a precizat ministrul dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” se ridică la 1.774, în valoare totală de 19.537.668.435,74 de lei.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top