Connect with us

Antreprenorul Vladimir COHN anunță o INVESTIȚIE de 1,4 MILIARDE de LEI într-o FABRICĂ NOUĂ de CELULOZĂ şi HÂRTIE

vladimir cohn e1660116985410 - Moldova Invest

Național

Antreprenorul Vladimir COHN anunță o INVESTIȚIE de 1,4 MILIARDE de LEI într-o FABRICĂ NOUĂ de CELULOZĂ şi HÂRTIE

Antreprenorul Vladimir Cohn a aplicat pentru un ajutor de stat în valoare de 185,4 mil. lei

Se pare că ajutorul în valoare de 185,4 mil. lei ar urma să fie parte dintr-o investiţie de aproape 1,4 mld. lei într-o nouă unitate de producţie.

vladimir cohn e1660116985410 - Moldova Invest

„Dorim să construim o fabrică nouă de celuloză şi hârtie la Giurgiu. Avem terenul, are o suprafaţă de 54 de hectare, l-am cumpărat anul trecut. Păstrăm discreţia referitor la câţi muncitori vom avea şi când începem producţia, deocamdată informaţia trebuie să fie oficializată“, a declarat Vladimir Cohn.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Compania americană Lockheed Martin a încheiat un acord cu Ministerul Energiei în scopul dezvoltării tehnologiei de producţie a bateriilor

Potrivit listei privind rezultatele procesului de selecţie a cererilor de acord pentru finanţare înregistrate în cadrul schemei de ajutor de stat, aceasta este cea mai mare investiţie care ar urma să fie susţinută cu ajutor de stat în cadrul acestei sesiuni.

Investiţia anunţată de Vladimir Cohn vine într-un an în care scumpirile au marcat piaţa celulozei şi a hârtiei, care a ajuns la un moment dat în situaţia în care companiile nu au mai putut găsi materie primă disponibilă nici măcar la preţuri ridicate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Prioritizarea voucherelor energetice din PNRR. Cum se acordă și cine sunt beneficiarii

Piaţa de profil din România creşte atât ca volum, cât şi ca valoare, deoarece preţurile au crescut, spun jucătorii din domeniu, dar odată cu preţurile a crescut şi calitatea produselor pe care le caută clienţii.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top