Connect with us

Astăzi demarează lucrările de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

vama granita bulgaria podul prieteniei giurgiu ruse - Moldova Invest

Național

Astăzi demarează lucrările de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) anunță că, începând de astăzi, 10 iulie, vor demara lucrări de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar

Lucrările sunt programate să dureze 730 de zile și se vor desfășura zilnic, pe durata zilei, timp de 10-12 ore, informează News.ro.

“Începând de astăzi, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri”, a declarat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cât economisesc, în medie, românii?

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere și personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria, urmând ca ulterior să fie restricționată pe sensul de ieșire, spre România.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, să reducă viteza și să respecte cu strictețe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, aceștia trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de așteptare la trecerea frontierei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   CNSP estimează o creștere medie anuală de 0,1% a resurselor energetice în perioada 2024-2027


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top