Connect with us

Imagini în premieră cu lotul Autostrăzii București Nord, construit de băcăuanul UMBRĂRESCU

autostrada bucuresti nord - Moldova Invest

Național

Imagini în premieră cu lotul Autostrăzii București Nord, construit de băcăuanul UMBRĂRESCU

Constructorul UMB se pregătește să schimbe ruta traficului de pe DN 1 către bretelele locale recent amenajate în apropierea imediată a drumului

Această ajustare în traseu este necesară pentru a facilita instalarea grinzilor la unul dintre pasajele de pe Autostrada A 0 București Nord. Asociația Construim România, care a distribuit cele mai noi imagini ale zonei de construcție programate să fie inaugurată în toamnă, a furnizat aceste detalii.

Între zona Aeroportului Otopeni și cea comercială de la Balotești, există două pasaje care trec peste DN 1. Redirecționarea traficului va fi gestionată prin intermediul primului pasaj, în timp ce ruta principală a Autostrăzii A 0 va continua spre A 1 București-Pitești, imediat după conectarea cu primul lot al A 0 Nord. Totuși, este important de subliniat că acest contract a fost inițial adjudecat de către compania Pizzarotti, dar ulterior a fost contestat de către CNAIR.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministerul Finanțelor a contractat un împrumut de 347,3 milioane de lei de la bănci

Amplasarea bretelelor pentru redirecționarea traficului de pe DN 1 București-Otopeni-Ploiești a fost finalizată de către UMB. Structura nodului rutier A 0 – DN 1 a fost completată în ceea ce privește a doua etapă a lucrărilor, conform informațiilor furnizate de Asociație. Imaginile recente dezvăluie o coloană de vehicule parcate în special în direcția Balotești-Ploiești, ceea ce se datorează în mare parte intersecției cu DJ 101 Balotești-Buftea. Odată ce traficul va fi redirecționat de pe DN 1 către bretelele locale, se anticipază că congestiile vor crește, în special în direcția Ploiești.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România, exportator net de energie electrică! Care sunt principale destinații de export în 2023?

Deși cei 19 kilometri de autostradă erau planificați pentru august, se pare că deschiderea va avea loc între septembrie și octombrie 2023. Termenul final pentru acest contract era anul 2024, însă Umbrarescu reușește – așa cum ne-a obișnuit – să finalizeze înainte de termen.

Potrivit economedia.ro, finalizarea Lotului 2 de pe A 0 Nord (cu aproximativ 80% progres în șantier cu aproape 1000 de muncitori) va permite UMB să intensifice lucrările pe Lotul 4 (se așteaptă avizul pentru viaductul Cernica) și pe alte șantiere cu progrese semnificative și șanse de inaugurare în decembrie, cum ar fi Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Aurel Simion, secretar de stat în cadrul MADR: „Produsele agroalimentare românești au capacitatea de a face față pieței europene și nu numai. ”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top