Connect with us

BANCA TRANSILVANIA deschide STUP, spațiu fizic și virtual, dedicat ANTREPRENORILOR

BT Stup 1 - Moldova Invest

Național

BANCA TRANSILVANIA deschide STUP, spațiu fizic și virtual, dedicat ANTREPRENORILOR

Banca Transilvania deschide Stup, spațiu fizic și virtual, dedicat susținerii comunității antreprenoriale.

„Sub umbrela sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei afaceri ”, a precizat Banca Transilvania

La Stup se vor desfășura inclusiv evenimente pentru antreprenori și viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât și de partenerii acestei inițiative. Este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de banca la care sunt clienți.

Stup se află în București, pe Calea Șerban Vodă nr. 206-218 precum și online, pe www.btstup.ro. Ca un prim pas către comunitatea Stup, este necesar un cont pe această platformă online.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Schimbări semnificative în politica fiscală a statului de la 1 ianuarie 2024. Care sunt măsurile ce vor afecta întreprinzătorii din România?

„Stup este contribuția BT la creșterea comunității antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naște business-uri, dar și în care venim cu soluții la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea țesutului antreprenorial al României”, declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

BT Stup 2 e1658734563920 - Moldova Invest

„Orice antreprenor găsește în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business, consilierea necesară și ulterior implementarea concretă a soluției potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salvează timp și aduce un confort al calității în alegerile făcute”, afirmă Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Începând cu data de 6 martie, WhatsApp suferă o transformare semnificativă impusă de legislația UE: Noi funcționalități vor sta la dispoziția utilizatorilor acestei platforme de chat

SeFaceLaStup:

  • Este un loc în care se fac lucruri: business-uri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, se francizează afaceri, se obține semnătură electronică etc.
  • Sunt înființate afaceri: oricine dorește să înceapă un business găsește la Stup tot ce are nevoie pentru a face acest pas – înregistrare la Registrul Comerțului, soluție de facturare și de contabilitate, casă de marcat etc.
  • Go online: pentru lansarea online a unei afaceri, antreprenorii beneficiază de consiliere și de implementarea soluției – site, magazin online, marketplace -, precum și de implementarea campaniilor de marketing online.
  • Soluții pentru rezolvarea unor nevoi reale pe care orice business îl are: contabilitate, facturare, marketing online, management cash-flow și analiză financiară, consultanță pe partea legală și accesare fonduri europene, servicii de recrutare și medicale pentru angajați etc.
  • Se obțin finanțări din partea BT Mic, compania de microfinanțare a Grupului Banca Transilvania.
Moldova Invest îți recomandă și ...   2200 de gospodării din comuna MIROSLAVA vor fi racordate la canalizare în baza unui contract de 60 de milioane de lei finanțat prin PNRR

Stup se lansează cu 20 de parteneri, și anume: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut și Weex Global. În social media, Stup este pe Instagram și pe Facebook.

Banca Transilvania are peste 380.000 de clienți MidCorporate, IMM și firme aflate la început de drum.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top