Connect with us

Bogdan Ivan, la Gala Cercetării Românești 2024: „Inovarea trebuie să iasă din laboratoare și să fie pusă în valoare!”

bogdan ivan - Moldova Invest

Național

Bogdan Ivan, la Gala Cercetării Românești 2024: „Inovarea trebuie să iasă din laboratoare și să fie pusă în valoare!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a participat la Gala Cercetării Românești 2024, unde a avut „onoarea de a revedea și de a cunoaște savanți cu realizări remarcabile, cercetători care duc România la următorul nivel, oameni de știință”, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

Bogdan Ivan a transmis că mesajul principal a fost că inovarea trebuie să iasă din laboratoare și să fie pusă în valoare, adăugând că „în acest proces, avem susținerea premierului Marcel Ciolacu și resursele concrete dedicate cercetării și inovării”.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Întârzieri la plată pentru firmele implicate în programul Casa Verde Fotovoltaice

„Mulțumesc tuturor invitaților pentru că ne-au fost alături în recunoașterea celor mai importante contribuții pentru inovația și cunoașterea din România. Împreună cu echipa #MCID, am avut onoarea de a recompensa cu premii de 3 milioane de lei cele mai importante rezultate ale cercetării românești. În egală măsură, am recunoscut meritele deosebite ale mediului academic, ale institutelor de cercetare și ale mediului antreprenorial.”

Cele mai importante 11 proiecte de știință și tehnologie generate de cercetătorii de elită ai României, pentru care s-au acordat premii a câte 300.000 euro sunt, după cum urmează:

Moldova Invest îți recomandă și ...   Româncele, pe ultimul loc în UE la plățile digitale, conturi, carduri, economisire și credite

Gala Cercetarii Romanesti 2024 768x769 1 - Moldova Invest


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top