Connect with us

Casa Națională de Asigurări Sociale finalizează plățile de indemnizații în august

cnas 73951200 - Moldova Invest

Național

Casa Națională de Asigurări Sociale finalizează plățile de indemnizații în august

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) a finalizat procesul de finanțare a ultimei tranșe de indemnizații în luna august, cu o valoare totală de 65,6 milioane de lei.

Acest anunț important vine ca urmare a eforturilor constante de sprijinire a cetățenilor în nevoie. Potrivit informațiilor transmise de IPN, CNAS a acoperit o serie de prestații, inclusiv indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, indemnizații de maternitate, indemnizații paternale și indemnizații adresate familiilor cu copii.

Valoare totală de 65,6 milioane de lei pentru indemnizații în august

CNAS a alocat resurse pentru a asigura plata tuturor indemnizațiilor programate pentru luna august, însumând o valoare totală de 65,6 milioane de lei. Această sumă reflectă angajamentul instituției de a susține sănătatea și bunăstarea beneficiarilor săi în momentele de dificultate.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Punctele de interes din păduri vor beneficia de camere video. Investiție totală de 46.000.000 de euro

Diverse tipuri de indemnizații finanțate

Printre categoriile de indemnizații acoperite de această ultimă tranșă de plăți se numără:

  • Indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă
  • Indemnizații de maternitate
  • Indemnizații paternale
  • Indemnizații adresate familiilor cu copii

Aceasta demonstrează abordarea holistică a CNAS în ceea ce privește sprijinirea diverselor situații de nevoi medicale și familiale.

Modalități de ridicare a indemnizațiilor

Pentru a obține indemnizațiile alocate, beneficiarii sunt încurajați să se adreseze instituției bancare la care sunt deserviți sau la orice oficiu poștal din țară. Este important de menționat că accesarea sumelor poate fi realizată după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay), asigurând astfel o eficiență sporită în procesul de transfer al fondurilor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   A fost promulgată Legea privind măsurile fiscal-bugetare. Noile taxe și impozite care au intrat în vigoare

Informații suplimentare și întrebări frecvente

Cetățenii care doresc să obțină detalii specifice cu privire la indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă sunt încurajați să acceseze secțiunea Întrebări frecvente de pe pagina oficială a autorității. Aici, vor găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări și informații utile pentru a naviga cu succes în procesul de obținere a beneficiilor sociale oferite de CNAS.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Taxa de 2% pe cifra de afaceri pentru bănci poate avea repercusiuni asupra ratei populației


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top