Connect with us

Cea mai mare cooperativă agricolă din România își reziliază toate contractele pe care le are cu firmele austriece

IMG 20180427 WA0011 - Moldova Invest

Național

Cea mai mare cooperativă agricolă din România își reziliază toate contractele pe care le are cu firmele austriece

Începând de marți, reprezentanții Cooperativei Țara Mea au demarat procedurile de sistare a oricăror parteneriate pe care le are organizația cu firmele austriece

Asociația a anunțat că își va închide conturile pe care le are la instituțiile bancare austriece, dar și că va înceta alimentarea cu combustibil pentru vehiculele organizației de la companiile austriece de profil.

Potrivit unui comunicat al organizației, toți angajații și partenerii au declarat că vor duplica acest demers în companiile și familiile lor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Una dintre cele mai vechi clădiri ale Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, REABILITATĂ. Investiția totală se ridică la 984.000 de lei

„Ne pare rău pentru unii dintre furnizori, dar este momentul să ne apărăm țara și să o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum și de mofturile fostelor imperii. Respectul pentru România valorează mai mult pentru mine, astăzi, decât cifra de afaceri”, a declarat Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea.

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România și singura cooperativă integrată, cu activități de la cultivarea legumelor și creșterea animalelor până la producția de lactate, conserve, mezeluri și produse de băcănie, 100% românești.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investițiile de anvergură în regiunile mai puțin dezvoltate, stimulate printr-o schemă de ajutor de stat de 2,25 miliarde lei 

Cu peste 10.000 de fermieri membri, produsele Țara Mea sunt disponibile pe piață de peste 12 ani.

Consiliul Justitție și Afaceri Interne a respins săptămâna trecută aderarea Bulgariei și României la spațiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condițiile în care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de țări membre UE, Austria și Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menționând că se opune doar aderarii Bulgariei.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Romaero București, o întreprindere strategică a sistemului de apărare, este în insolvență. Compania are în proprietate terenuri estimate la 270 de milioane de euro


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top