Connect with us

Depozitarul Central începe distribuirea plăților pentru obligațiunile emise de SSIF BRK Financial Group

234516 articol - Moldova Invest

Național

Depozitarul Central începe distribuirea plăților pentru obligațiunile emise de SSIF BRK Financial Group

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Depozitarul Central va iniția distribuirea sumelor corespunzătoare CUPONULUI 8 pentru obligațiunile emise de compania SSIF BRK Financial Group, începând cu data de luni. Cuantumul dobânzii aferente fiecărei obligațiuni va fi de 1,942 lei.

Potrivit unei declarații oficiale, emitentul va efectua plățile către deținătorii de obligațiuni folosind noul serviciu național introdus de Depozitarul Central.

Beneficiarii acestor sume sunt persoanele înregistrate în registrul deținătorilor de obligațiuni al emitentului, la data de 14 august 2023. Cei care sunt deja clienți ai unui Participant în cadrul sistemului de compensare-decontare și registrul Depozitarului Central pot primi sumele aferente prin intermediul acestui participant.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Salariul minim european va fi implementat și în România. Cât vor câștiga angajații de la 1 iulie?

Pentru deținătorii de obligațiuni care nu au deschis încă un cont la un participant în cadrul sistemului RoClear, plățile vor fi efectuate prin transfer bancar, în conformitate cu cererile transmise de aceștia.

Din anul 2015, ca urmare a modificărilor aduse cadrului reglementar privind distribuirea dividendelor și altor plăți cuvenite deținătorilor de valori mobiliare, procesul de distribuire a dividendelor se desfășoară prin intermediul Depozitarului Central și al participanților la sistemul de compensare-decontare și registru.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Guvernul a aprobat un memorandum privind investiții pentru dezvoltarea conexiunilor de Internet de mare viteză în zone defavorizate


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top