Connect with us

Destinațiile de turism cultural în Moldova, Ghid turistic Regiunea Centru, Republica Moldova – Galați, România

img 1 - Moldova Invest

Național

Destinațiile de turism cultural în Moldova, Ghid turistic Regiunea Centru, Republica Moldova – Galați, România

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

În acest weekend cu vreme prietenoasă, pasionații de călătorii sunt încurajați să descopere patrimoniul cultural și istoric al mai multor destinații interesante atât din România, cât și din Republica Moldova

Cu ajutorul ghidului realizat prin proiectul #MuseumInfoTur, disponibil online, călătorii pot planifica vizite la atracțiile din Strășeni, Orhei, Șoldănești (Republica Moldova) și Galați (România).

Documentul a fost elaborat în cadrul proiectului „Valorificarea și sporirea vizibilității patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee – Centre de Informare Turistică (MuseumInfoTur)”, finanțat prin POC Ro-RM 2014-2020. Implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru din Republica Moldova, în colaborare cu AO Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova și Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” din Galați, proiectul își propune să promoveze și să faciliteze accesul la patrimoniul cultural și istoric al regiunii transfrontaliere.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Slănic Moldova, de la tradiție la inovație! Progrese și perspective în dezvoltarea turistică sub conducerea Primarului Gheorghe BACIU

Indiferent dacă sunteți interesați de monumente istorice, muzee locale sau peisaje naturale, ghidul #MuseumInfoTur vă oferă informații utile pentru vă planifica excursia.

Așadar, în acest weekend, luați în calcul o călătorie într-una dintre aceste destinații fascinante și descoperiți bogăția culturală și istorică a regiunii.

Accesați ghidul online pentru a afla mai multe.


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top