Connect with us

Emil Boc, pus pe cai mari: „Șase luni este faza de proiectare. După care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie!” Lucrările la metroul din Cluj încep în 1 septembrie.

Emil boc - Moldova Invest

Național

Emil Boc, pus pe cai mari: „Șase luni este faza de proiectare. După care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie!” Lucrările la metroul din Cluj încep în 1 septembrie.

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat marţi că ordinul de începere a lucrărilor pentru metroul din Cluj-Napoca este 1 septembrie, iar şase luni este faza de proiectare, după care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie, finalizarea exproprierilor.

”Ordinul de începere a lucrărilor este 1 septembrie, conform solicitării adresate de către constructori, ei ne-au solicitat pentru a putea pregăti demararea lucrărilor pentru că este un proiect de mare anvergură, ne-au solicitat să emitem ordinul de începere cu data de 1 septembrie”, a spus primarul într-o conferinţă de presă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Rezultate alegeri UE 2024: Consecințe economice ale votului la Europarlamentare pe fondul ascensiunii extremei drepte

Primarul Emil Boc a explicat că constructorul şi-a constituit garanţia conform prevederilor legale, fără de care nu puteau merge mai departe, de 15 zile, iar următorul termen este 1 septembrie, ordinul de începere, după care urmează fazele din proiect.

Emil Boc a precizat că ”şase luni este faza de proiectare şi după care urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie, finalizarea exproprierilor”.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top