Connect with us

Firma cipriotă Logicom mărește capitalul social al subsidiarei din România print-un aport în numerar de 6 milioane de euro

date IT - Moldova Invest

Național

Firma cipriotă Logicom mărește capitalul social al subsidiarei din România print-un aport în numerar de 6 milioane de euro

Acționarii companiei Logicom Information Technology, unul dintre liderii în distribuția de produse IT&C, au decis să investească mai mult capital în afacerea lor din România. Subsidiara lor, Logicom România, parte a grupului de companii Logicom Public înregistrat în Cipru, a crescut capitalul social prin aport în numerar cu 6 milioane de euro (echivalentul a aproximativ 29,8 milioane de lei), ajungând la suma totală de 40 milioane de lei

În 2007, Logicom a intrat pe piața locală cu obiectivul de a distribui soluții IT ale celor mai prestigioși producători la nivel mondial. În prezent, compania are un număr de 60 de angajați și filiale în București, Timișoara și Iași. Achiziționând compania locală Gemini SPA în 2017 și integrându-le, Logicom a înregistrat o creștere semnificativă.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Cum vor contribui pensionarii speciali la dinamizarea economiei naționale prin creșterea consumului?

Conform celor mai recente date disponibile pe platforma Termene, afacerile companiei au înregistrat o creștere de 6% în 2022, atingând suma de 382 milioane de lei, însă pierderile s-au adâncit cu 11%, depășind 6 milioane de lei.

Logicom Information Technology este un furnizor de soluții IT pentru giganți precum Cisco Systems, Intel, Microsoft, HP, Amazon AWS, Bitdefender și Dell.

Grupul, fondat în 1987, este prezent în 11 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și înregistrează venituri anuale de aproximativ 947 milioane de dolari.

Moldova Invest îți recomandă și ...   BURDUJA: "România ar putea deveni un pionier în noile tehnologii pentru hidrogen şi stocarea carbonului"


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top