Connect with us

IMPLICARE în COMUNITATE și CONȘTIENTIZARE de „Ziua Mondială a Luptei împotriva Hepatitei”

leier 2 e1658998861230 - Moldova Invest

Național

IMPLICARE în COMUNITATE și CONȘTIENTIZARE de „Ziua Mondială a Luptei împotriva Hepatitei”

Sub deviza „Testează! Diagnostichează! Acționează”, marcăm astăzi „Ziua Mondială a Luptei împotriva Hepatitei”. Porțile companiei Leier Iași s-au deschis din nou pentru publicul larg, astfel încât toți cei care doresc să se testeze împotriva Hepatitei B și C o pot face astăzi, 28 Iulie la Iași, în mod gratuit, în cortul special amenajat la fabrica din Calea Chișinăului 176, între orele 10:00 – 18:00

Statisticile mondiale arată faptul că, în medie, în fiecare zi, 2 oameni pierd lupta cu cu această boală. Tocmai de aceea, testarea și eventuala diagnosticare sunt cheia către diminuarea numărului de infectări înregistrate dar și către tratarea corectă a problemei medicale.

Pandemia de Covid 19 a fost unul dintre factorii care au distras atenția de la testarea contra Hepatitei, fapt ce a dus în mod cert la scăderea numărului de diagnosticări în ultimii doi ani, conform World Hepatitis Day.

Compania LEIER

Ascensiunea Grupului Leier către elita pieței materialelor de construcții la nivel internațional a început în urmă cu 55 de ani, prin edificarea primei fabrici de betoane a domnului Michael Leier, fondator și patron.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) estimează că în 2024 vor fi înmatriculate în România 180.400 de vehicule noi, dintre care 150.000 îl vor reprezenta autoturismele

Grupul Leier este activ în 7 state (Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Romania, Croatia si Ucraina) în domeniul producției de materiale pentru construcții, comercializării și service-ul autovehiculelor premium, în cel imobiliar și al confecțiilor metalice / ingineriei mecanice.

Pe teritoriul Romaniei, grupul Leier deține patru fabrici de producție și anume: BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A., unul dintre cei mai mari producători de cărămida de la nivel național, s-a alaturat Grupului Leier în anul 2018.

LEIER e1652687453166 - Moldova Invest

In prezent, fabrica de la Iași produce blocuri ceramice și cărămidă, dezvoltând investiții în crearea unei secții de producție a prefabricatelor de beton. Fabrica de la Sighisoara s-a aăturat Grupului Leier în anul 2020, fiind un puternic competitor al pieței de zidărie și singurul producător de țiglă ceramică de la nivel național. In anul 2021, fabrica de la Sighișoara a fuzionat cu Brikston Construction Solutions S.A.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Sucursala din România a unei firme din Odesa apropiată de președintele Zelensky concurează cu firme din Ploiești și Chișinău pentru construirea primului pod rutier peste Prut

Inființată în anul 2004, prima fabrică a Grupului se află la Unirea (jud. Alba), unde sunt produse prefabricate de beton: dale, pavele, sisteme de canalizare, elemente de zidărie și cofraj de beton. În anul 2021, Leier a inaugurat o nouă fabrică cu profil de prefabricate de beton la Cațcău (județul Cluj).


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top