Connect with us

Începe perioada “Litoralul pentru Toți”. Care sunt tarifele?

57 - Moldova Invest

Național

Începe perioada “Litoralul pentru Toți”. Care sunt tarifele?

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a dat startul vineri celei de-a ediții de toamnă a programului “Litoralul pentru Toți”, oferind astfel șansa românilor de a se caza în hoteluri și pensiuni clasificate din stațiunile de la Marea Neagră, cu prețuri începând de la 35 de lei pe noapte

Potrivit informațiilor furnizate de AGERPRES în data de 1 septembrie 2023, programul “Litoralul pentru Toți – 2023” aduce cu sine pachete turistice care sunt cu până la 70% mai ieftine decât tarifele din perioada de vârf a sezonului estival.

Un aspect remarcabil este că majoritatea hotelurilor participante în acest program au menținut tarifele la nivelul celor din anul precedent.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministrul Energiei, Sebastian Burduja anunță fuziunea între ELCEN și Termoenergetica

Această ediție a programului, numărul 42 în ordine cronologică, se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie 2023 și este destinată tuturor turiștilor care doresc să petreacă un sejur pe litoralul românesc în afara sezonului estival aglomerat.

Până în momentul actual, 48 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral s-au înscris în acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte.

Potrivit estimărilor reprezentanților FPTR, se așteaptă ca peste 100 de unități de cazare să se alăture programului, ceea ce ar însemna că peste 40.000 de turiști ar putea beneficia de tarife reduse pe litoral în cursul lunii septembrie.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministrul energiei, Sebastian Burduja: „Relațiile și proiectele comune dintre România și EAU sunt la maximul istoric, în special în domeniul energiei ”

Locurile de cazare vor putea fi achiziționate atât direct de la hoteluri, cât și prin intermediul agențiilor de turism partenere și a revânzătorilor acestora.

În cadrul programului “Litoralul pentru Toți”, tariful pentru o noapte de cazare pornește de la doar 35 de lei per persoană pe noapte. Cel mai accesibil pachet, care nu include mese, poate fi achiziționat la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, cu condiția achiziționării unui sejur de minim 5 nopți.

Un aspect notabil este că în acest program s-au înscris hoteluri de diverse categorii, variind de la cele de 2 stele până la cele de 4 stele, astfel încât toți turiștii pot găsi opțiuni conforme cu preferințele și bugetul lor.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de un laborator inteligent, dotat cu echipamente IT. Valoarea proiectului se ridică la 77 380 de euro

Este demn de menționat că “Litoralul pentru Toți” reprezintă singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, mai precis de patronatele hoteliere autohtone.

Această inițiativă remarcabilă are ca scop facilitarea accesului la turism și oferirea de oportunități de vacanță accesibile pentru toți românii, încurajând astfel explorarea litoralului național în perioade mai puțin aglomerate și mai prietenoase din punct de vedere financiar.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top