Connect with us

Mesajul lui Klaus Iohannis, după tragedia de la Crevedia! „Solicit autorităţilor luarea de măsuri!”

klaus iohannis - Moldova Invest

Național

Mesajul lui Klaus Iohannis, după tragedia de la Crevedia! „Solicit autorităţilor luarea de măsuri!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Preşedintele Klaus Iohannis îi va primi marţi, la Palatul Cotroceni, pe şefii de misiuni diplomatice, de oficii consulare şi pe directorii Institutelor culturale româneşti, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române.

Este prima apariţie publică a şefului statului, de la tragediile recente care au avut loc, moartea gravidei de la Maternitatea din Botoşani, accidentul de la 2 Mai, în urma căruia un tânăr drogat a ucis cu maşina doi tineri studenţi şi incendiul de sâmbătă noaptea, de la staţia GPL din Crevedia, care s-a soldat cu doi morţi şi peste 30 de răniţi, majoritatea dintre ei pompieri, informează News.ro.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Transformarea fiscalității prin Inteligența Artificială: Cum poate AI revoluționa munca specialiștilor fiscali

Pe agenda preşedintelui Klaus Iohannis se mai află, marţi, începând cu ora 13.00, la Palatul Cotroceni, primirea şefilor de misiuni diplomatice, a şefilor oficiilor consulare şi a directorilor Institutelor culturale româneşti cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române.

În cadrul evenimentului, şeful statului va susţine un discurs.

Ultima apariţie publică a preşedintelui Klaus Iohannis a avut loc pe 15 august, când a participat la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, la Constanţa.

Klaus Iohannis, mesaj după explozia de la Crevedia
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, după exploziile de la o staţie GPL de la Crevedia, că este îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Preşedintele subliniază că trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate şi solicită măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Eviden revine pentru a doua oară consecutiv la Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) cu soluții inovatoare pentru apărare, industria aerospațială și siguranță publică

”O nouă tragedie a zguduit în această seară România şi sunt profund îndurerat că exploziile de la Crevedia s-au soldat cu victime. Transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi le urez însănătoşire grabnică celor răniţi. În acest moment, prioritatea zero este să le oferim celor afectaţi tot sprijinul necesar şi să le facilităm accesul la tratament în regim de urgenţă. De îndată ce situaţia din zona de risc va fi stabilizată, trebuie demarată rapid o anchetă pentru a afla dacă legea şi regulile au fost încălcate. Solicit autorităţilor luarea de măsuri urgente pentru cei răniţi astfel încât tragediile din trecut să nu se mai repete”, a scris Iohannis pe Facebook.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Efectele conflictului comercial China-SUA-UE asupra României


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top