Connect with us

Milionar român, DEVASTAT după ce PLAJA în care a INVESTIT 500.000 de EURO, este PUSTIE în PLIN SEZON

plaja ciprian marica - Moldova Invest

Național

Milionar român, DEVASTAT după ce PLAJA în care a INVESTIT 500.000 de EURO, este PUSTIE în PLIN SEZON

Ciprian Marica, un milionar român, trage un mare semnal de alarmă către autoritățile române, după ce plaja de un hectar în care a investit 500.000 de euro, în Mamaia, este pustie în plin sezon

Marica deține și o terasă lângă plaja renumită din Mamaia și ar fi dorit ca terasa să ajungă mai aproape de malul mării, pentru ca turiștii să nu întâmpine probleme, chiar și atunci când vine vorba de folosirea toaletelor, conform as.ro.

plaja ciprian marica - Moldova Invest

„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a transmis Ciprian Marica.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Creștere spectaculoasă a schimburilor comerciale dintre România și Kazahstan. Noi oportunități economice


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top