Connect with us

Ministerul Dezvoltării a virat 94 milioane lei, pentru 87 de investiții din Programul Anghel Saligny!

Anghel Saligny SIGLA - Moldova Invest

Național

Ministerul Dezvoltării a virat 94 milioane lei, pentru 87 de investiții din Programul Anghel Saligny!

Programul Național de Investiții Anghel Saligny are rolul de a finanța investiții în infrastructura de transport și alte proiecte de dezvoltare, având ca scop îmbunătățirea infrastructurii și dezvoltarea economică a regiunilor din România.

Suma de aproape 93.825.047,65 de lei, plătită pentru 87 de investiții de către Ministerul Dezvoltării, reflectă eforturile autorităților de a susține dezvoltarea țării prin proiecte de infrastructură, care pot contribui la creșterea economică și la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Suntem într-un punct critic privind tranziţia energetică a României”

„Facturile au fost depuse de autorităţile publice locale din 35 de județe, pentru proiecte care contribuie la asigurarea accesului cetățenilor la servicii esențiale de utilitate publică, prin modernizarea infrastructurii rutiere și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare”, a anunțat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Ministerul Dezvoltării face periodic astfel de plăți pentru lucrări derulate în toată țara.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a realizat în România primul workshop ,,Train the Trainer’’


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top