Connect with us

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, a anunțat înfiinţarea reţelei naţionale de ghişee unice de eficienţă energetică

vestea - Moldova Invest

Național

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, a anunțat înfiinţarea reţelei naţionale de ghişee unice de eficienţă energetică

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Guvernul a aprobat, în şedinţa de vineri, înfiinţarea reţelei naţionale de ghişee unice de eficienţă energetică, cu scopul de a oferi servicii de informare, consiliere tehnică şi sprijin în domeniul eficienţei energetice şi al producţiei de energie din surse regenerabile pentru consumatori şi prosumatori.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan-Veștea, a făcut următorul anunț pe rețelele de socializare:

„În ședința de Guvern de astăzi (n. r. vineri) , a fost aprobată înființarea rețelei naționale de ghișee unice de eficiență energetică, care va oferi servicii de informare, consiliere tehnică și sprijin în domeniul eficienței energetice și al producției de energie din surse regenerabile pentru consumatori și prosumatori.
Astfel, vor fi înființate și operaționalizate minimum 42 de ghișee unice (câte unul în fiecare județ și unul în municipiul București), rețeaua națională fiind coordonată de Ministerul Dezvoltării.
Am supus atenției Guvernului acest act normativ pentru a preveni riscul ca persoanele vulnerabile să nu mai beneficieze de voucherele acordate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin componenta Repower.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat lansarea procedurii de evaluare a eligibilității pentru IMM-uri


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top