Connect with us

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: „Cetăţenii au plătit taxe şi impozite pentru siguranţa străzii, este inacceptabil să plătească cu viaţa!”

catalin predoiu - Moldova Invest

Național

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu: „Cetăţenii au plătit taxe şi impozite pentru siguranţa străzii, este inacceptabil să plătească cu viaţa!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a declarat vineri la Mamaia, în cadrul prezentării efectivelor şi tehnicii structurilor MAI care vor acţiona în acest sezon estival pe litoral, că siguranţa cetăţeanului nu este negociabilă. Acesta a transmis structurilor MAI să arate că sunt mai puternici decât cei care comit infracţiuni.

„Cetăţenii au plătit taxe şi impozite pentru siguranţa străzii. Este inacceptabil să plătească cu sănătatea şi iată uneori cu viaţa pentru nesiguranţa ei. Ştiu că vă faceţi datoria, dar trebuie mai mult. Nu ezit să vă spun. Sunt un om care vrea întotdeauna mai mult de la performanţă, de la noi, de la colegii mei, de la mine, dar şi de la dumneavoastră. Cetăţenii aşteaptă acest lucru. Nu este o vorbă goală. Lumea are încredere în poliţie. Are încredere Ministerul Afacerilor Interne, în structurile sale, în pompierii salvatori şi toţi cei care lucrează într-un fel sau altul pentru respectarea legii, de la paza frontierelor şi până la protecţia victimelor traficului de persoane. Dar trebuie să întărim această încredere. Există această aşteptare de la noi şi, vă asigur, suntem alături, vom funcţiona ca o echipă şi vom continua eforturi care s-au făcut în anii anteriori. Le vom continua”, a declarat Predoiu.

Moldova Invest îți recomandă și ...   S-a lansat prima bancă românească 100% digitală! Ce servicii oferă?

Cătălin Predoiu a avut şi un mesaj pentru personalul din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

“Faceţi legea tare, arătaţi că sunteţi mai puternici decât cei care comit infracţiuni, mai organizaţi, pregătiţi, profesionişti şi dedicaţi legii şi cetăţeanului. Şi eu, ca şi dumneavoastră, ca orice cetăţean, aveţi uneori apăsări şi preocupări şi vreau să vă asigur că noi ne vom face datoria ca legea să vă respecte statutul şi să-l îmbunătăţească, să îl întărească, să aveţi toate dotările logistice. Vă asigur Guvernul şi Parlamentul vă respectă şi vă va respecta şi aceasta se va vedea în legi. În orice caz, nu voi precupeţi niciun efort pentru a asigura respectul dumneavoastră în legi, din poziţia şi cu competenţele funcţiei pe care o exercit temporar. Dar în acelaşi timp, nici dumneavoastră şi nici noi nu avem dreptul să ne lăsăm copleşiţi de aceste preocupări şi greutăţi”, a mai declarat Predoiu.

Moldova Invest îți recomandă și ...   România, vizată de o nouă investigație din cauza subvențiilor chinezești?


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top