Connect with us

Ministrul Culturii, Raluca Turcan: „Cooperarea economică, socială și culturală solidă și cu tradiție îndelungată dintre România și Germania au adus bunăstare și progres pentru ambele popoare.”

384767456 867188974765367 2711655166422654938 n e1696319421640 - Moldova Invest

Național

Ministrul Culturii, Raluca Turcan: „Cooperarea economică, socială și culturală solidă și cu tradiție îndelungată dintre România și Germania au adus bunăstare și progres pentru ambele popoare.”

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a participat la recepţia oferită de Ambasada Germaniei la Bucureşti, cu prilejul Zilei Unităţii Germane

Într-un cadru solemn față de valorile democratice europene, Ambasada Germaniei la București a deschis porțile pentru a sărbători Ziua Unității Germane.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a fost unul dintre oaspeții de onoare ai evenimentului, exprimându-și respectul și recunoștința față de ceea ce reprezintă această zi importantă atât pentru Germania, cât și pentru Europa.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Producția de mere și pere în România, sub media ultimilor 5 ani

„Alături de Ambasada Germaniei București , am celebrat ceea ce a reprezentat un moment esențial pentru viitorul democratic și pașnic al Europei, precum și pentru consolidarea viitorului comun în cadrul Uniunii Europene – Ziua Unității Germane.

Cooperarea economică, socială și culturală solidă și cu tradiție îndelungată dintre România și Germania au adus bunăstare și progres pentru ambele popoare.

Comunitatea etnicilor germani din România a contribuit în mod decisiv la consolidarea valorilor democratice europene în țara noastră.” a declarat ministerul culturii.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Ministrul Dezvoltării, Adrian VEȘTEA, subliniază disponibilitatea fondurilor pentru legea pensiilor


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top