Connect with us

Ministrul Transporturilor, nemulțumit de ritmul de realizare a studiului de fezabilitate la Autostrada Nordului. Amenință cu rezilierea contractului

sorin grindeanu 1 - Moldova Invest

Național

Ministrul Transporturilor, nemulțumit de ritmul de realizare a studiului de fezabilitate la Autostrada Nordului. Amenință cu rezilierea contractului

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Luni, la sediul PSD Suceava, Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a exprimat nemulțumirea sa cu privire la modul în care se desfășoară elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada A 14 (Autostrada Nordului).

„Sunt nemulțumit de cum se realizează studiul de fezabilitate. O să vedem. Este un termen în septembrie pentru studiul acesta de fezabilitate. Nu se țin de acesta să știți că sunt foarte hotărât, așa cum am făcut și în alte părți, să reziliez contractul și să mergem cu cineva care vrea să facă”, a spus ministrul.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Destinațiile de turism cultural în Moldova, Ghid turistic Regiunea Centru, Republica Moldova – Galați, România

Grindeanu a dat ca exemplu situația de la Timișoara, pe varianta ocolitoare, unde era o firmă italiană care într-un an de zile a făcut progres pe centura Timișoarei de numai 2 la sută.

„Am reziliat contractul, a câștigat aceeași companie care face A7, compania românească, și în momentul acesta este la 85 la sută, iar în iulie se va circula”, a spus Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a arătat că la fel, dacă cei care lucrează la studiul de fezabilitate la A 14 nu se țin de treabă, va rezilia contractul și îi va include pe „lista neagră”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Neptun Deep reprezintă o cotitură crucială în peisajul energetic datorită potențialului său de a contribui semnificativ la independența energetică a României

„Cât timp sunt în această funcție nu am nicio problemă în a rezilia și a găsi oameni care se țin de treabă. Și mai mult decât atât, vor fi trecuți pe listă neagră și nu vor câștiga niciun contract finanțat în România din fonduri europene. Asta înseamnă când treci pe listă neagră”, a mai declarat Grindeanu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top