Connect with us

Ministrul Transporturilor: “Finalizarea drumului expres Brăila-Galați de către firmele lui UMBRĂRESCU, prevăzută la începutul anului viitor”

dorinel umbrarescu autostrada sorin grindeanu - Moldova Invest

Național

Ministrul Transporturilor: “Finalizarea drumului expres Brăila-Galați de către firmele lui UMBRĂRESCU, prevăzută la începutul anului viitor”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie

Drumul expres Brăila-Galați va fi finalizat de companiile controlate de Dorinel Umbrarescu la începutul anului viitor, conform declarațiilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu

Compania UMB se va ocupa de finalizarea viaductului peste râul Siret și a liniei CFR, având o lungime de 1,8 kilometri, respectând termenul stabilit. Lucrările pentru drumul expres vor fi finalizate mai devreme decât termenul prevăzut.

Potrivit CNAIR, stadiul fizic al întregului proiect este de 60%.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Programul IMM Plus, în valoare de 12,5 miliarde de lei, a primit undă verde de la Comisia Europeană

Ministrul Grindeanu a declarat:

“La începutul anului viitor, dorim să avem finalizat Drumul Expres Galați-Brăila pe malul Brăilei. Am vizitat zona acum 10 zile pentru a vedea progresul lucrărilor la Drumul Expres.

Constructorul se află la podul peste râul Siret și a finalizat 300 de piloni din cei 900 planificați, având la dispoziție numeroase utilaje în zonă. Sunt optimist că, la începutul anului viitor, Drumul Expres care va conecta Galațiul și Brăila va fi finalizat, iar traficul va fi redirecționat pe această nouă rută, inclusiv prin intermediul Podului Brăila.

Singura lucrare de amploare rămasă este cea de la podul peste râul Siret. Dacă reușesc să finalizeze săpăturile și cei 400-500 de piloni în următoarele 3-4 luni, există o șansă să termine până la sfârșitul anului, dar am menționat începutul anului viitor pentru a fi cât mai realist.”

Moldova Invest îți recomandă și ...   Investiție de 27 de milioane de lei pentru EXTINDEREA UPU Vaslui


OM... Cu aripi fragile de fluture

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top