Connect with us

MIPE a lansat procedura de achiziție a serviciilor de promovare a 12 rute turistice/culturale în cadrul programului „România atractivă”

romania are trei noi statiuni turistice de interes local - Moldova Invest

Național

MIPE a lansat procedura de achiziție a serviciilor de promovare a 12 rute turistice/culturale în cadrul programului „România atractivă”

Procedura de achiziție publică deschisă pentru achiziția serviciilor de promovare a 12 rute turistice finanțate prin PNRR a fost lansată prin publicarea anunțului e participare în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Prestatorii interesați pot să depună oferte în termen de 30 de zile calendaristice, începând de la această dată. Contractul de servicii de promovare a 12 rute turistice/culturale în cadrul programului „România atractivă” se va încheia între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de beneficiar și prestatorul desemnat câștigător în urma procedurii de achiziție.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Firma cipriotă Logicom mărește capitalul social al subsidiarei din România print-un aport în numerar de 6 milioane de euro

Pentru promovarea celor 12 rute turistice/culturale se va încheia un singur contract pentru toate obiectivele de la nivel național, prin desfășurarea unei proceduri de achiziție publică deschisă a serviciilor de digitalizare a valorilor aferente fiecăreia dintre cele 12 rute cultural/turistice, marcare și semnalizare a rutei/obiectivelor incluse în cadrul fiecărei rute turistice/ culturale, creare a unei oferte culturale integrate și promovare a rutelor atât online, cât și offline la nivel național și internațional.

Moldova Invest îți recomandă și ...   BNR a decis să mențină dobânda cheie la nivelul de 7% pentru 2024

Valoarea estimată a lucrărilor/serviciilor/produselor care urmează să fie achiziționate pentru cele 12 rute turistice/culturale şi care reprezintă, ca atare, obiectul contractului de achiziție este de aprox. 10,05 milioane de euro fără TVA, iar durata de finalizare a contractului de servicii este de 45 de luni, dar nu mai târziu de 30 iunie 2026.

Investiția în promovarea celor 12 rute turistice/culturale este inclusă Componenta 11 – Turism și Cultură a Planului Național de Redresare și Reziliență. Obiectivul acestei investiții este de a crește atractivitatea destinațiilor turistice selectate în urma dezvoltării a 12 rute turistice/culturale tematice din România și crearea de noi locuri de muncă în industria turistică.

Moldova Invest îți recomandă și ...   Diferențele de TVA pentru cooperativele agricole, ELIMINATE! Adaosuri limitate la 5% pentru produsele de bază


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Național

To Top